Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsaltatok a parotokat? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltatok a parotokat? Ha igen, hany ev hazassag utan?

Figyelt kérdés

2013. aug. 23. 08:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%

Én megcsaltam az exemet. Kb. 5 év után. Utáltam már a jelenlétét is, mindig inkább elmenekültem otthonról, ha ő is ott volt. Aztán egyszer egy jó buli után megcsókolt a legjobb fiú barátom és lefeküdtünk. Ekkor már tudtam, hogy vége, és szakítottam is a párommal. A barátommal persze nem jöttünk össze.

Most kérdezhetitek, hogy de miért nem szakítottam előbb? Ezt azt gondolom, csak én érthetném. De nem értem. Reménykedtem, hogy még jó lehet? Ragaszkodtam az elmúlt 5 év emlékeihez? Kényelmes voltam, mert jobb a szokásos rossz, mint az ijesztő új? Ki tudja, de addig nem is tudatosult bennem, hogy le kell, sőt le akarok lépni, amíg le nem feküdtem mással. És nem is maga a tény volt megdöbbentő, hanem, hogy egy kicsike lelkiismeret furdalásom sem volt. Egy egész kicsi sem! Ez mindennél jobban bizonyította, nincs már hozzá közöm.

Elítélhettek, és mondhatjátok, hogy ti aztán soha, én is mindig ezt mondtam, aztán mégis. Sőt most is azt mondom, én soha többet, és komolyan is gondolom.

2013. aug. 23. 17:04
 12/12 anonim ***** válasza:
61%
Úgy gondolom mindenki a kérdésre válaszolt.
2013. aug. 23. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!