Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsaltatok a parotokat? Ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltatok a parotokat? Ha igen, hany ev hazassag utan?

Figyelt kérdés

2013. aug. 23. 08:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
70%

Nem csaltam meg és nem is fogom!

De ha úgyis adódna, hogy valaki más lépne képbe (amit persze nem tartok valószínûnek), inkább elôbb elválnék, mintsem megcsaljam!

Ettôl én sokkal többre tartom mint saját magamat, mint pedig a férjemet!

2013. aug. 23. 08:23
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Lehetőségem és "indítékom" lenne, anno belementem volna a játékba, de Őt nem csalom meg, jöhet bárki!
2013. aug. 23. 08:28
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

#1 ez szép válasz volt!

Én személy szerint rosszul vagyok azoktól akik megcsalják a párjukat. (akár házastársak, akár nem)

Erre nincs bocsánat. Én soha nem tudnám megbocsátani neki.

2013. aug. 23. 08:39
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

Nem csalnám meg hiszem szeretem.

Viszont ha úgy adódna a helyzet (ami nem fog), akkor ő lenne az első akinek szólnék még előtte!

2013. aug. 23. 09:22
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
érdekesek vagytok...lepontozzátok a másikat, mert ő nem csalná meg a férjét/feleségét. kérdem én, ha most azt írnám, hogy igen, már megcsaltam, akkor mindenki zöld kezet nyomna?!
2013. aug. 23. 09:33
 6/12 anonim ***** válasza:
90%

Kaptatok felpontozást is!

Aki önigazolást keres mert nincs gerince az le fog titeket pontozni. A saját hibáinak mutattok tükröt.

2013. aug. 23. 09:37
 7/12 anonim ***** válasza:
90%
Szereny velemenyem szerint azert lettek lepontozva,mert nem a kerdesre valaszoltak (mint most en ) :) :)
2013. aug. 23. 09:52
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Arra válaszoltak: nem, senkit, soha.
2013. aug. 23. 09:53
 9/12 anonim ***** válasza:
79%

Nem, soha! Ahhoz többre tartom magam és a férjemet, hogy megcsaljam!

Ha oda kerülne a sor akkor inkább elválnék! Gerinctelen dolog ha valaki ilyenbe belemegy!

2013. aug. 23. 11:49
 10/12 anonim ***** válasza:
32%
Én felpontoztam mindenkit, mert nagyon egy véleményen vagyunk. Aki csal, az jellemtelen és sunyi és rendszerint csak kényelemből csinálja. Az otthoni, jól megszokott "társ" jó arra, hogy fizessen, segítsen ... stb., a testi élvezeteket pedig jó máshonnan is pótolni. Undorító!
2013. aug. 23. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!