Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti megcsaltátok már a párotokat?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy igen, csak kíváncsi vagyok, hogy akár így névtelenül is, hányan merik bevallani.2013. ápr. 20. 12:14
1/22 anonim válasza:
Igen, többször is több barátnőmet.
23F
3/22 anonim válasza:
Hülyeség h tudod h igen mert én még egyet sem csaltam meg...Egyszerű ha ő vele vagy és ő kell akkor nem kell más,ha kell más akkor ő nem kell :DA nőknél vannak ilyen dillemák.
4/22 anonim válasza:
Soha, és nem is tennék ilyet. Szerintem gerinctelenség. Ha kísértést érzek más iránt, inkább elhagyom.
6/22 anonim válasza:
En nem. Tulzottan huseges vagyok.
7/22 anonim válasza:
nem,soha de a csajok engem igen,
8/22 anonim válasza:
"Tudom, hogy igen"
A hiba a te készülékedben van. Arról nem a pasik tehetnek, hogy te féltékeny vagy, vagy téged megcsalnak. Mert érdekes módon a pasik többsége nem csalja meg a nőjét. A probléma ott van, hogy te ilyeneket fogsz ki és ez nem szerencse kérdése.
9/22 anonim válasza:
Csak azt csalják meg aki meg is érdemli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!