Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Pasik, ti megcsaltátok már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti megcsaltátok már a párotokat?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy igen, csak kíváncsi vagyok, hogy akár így névtelenül is, hányan merik bevallani.

2013. ápr. 20. 12:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
első pasi egy ribanc :)
2013. ápr. 20. 12:27
 12/22 anonim ***** válasza:
randa g*ci lehet a kérdező.
2013. ápr. 20. 12:30
 13/22 A kérdező kommentje:
3; 4; 5;6-os, ti még fiatalok vagytok. Harminc alatt mindenki idealista, a megcsalás az ő szenükben szörnyű bűn, amit ők soha nem követnének el. Inkább a halál!
2013. ápr. 20. 12:33
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha valakit tiszta szívből szeretsz, nem csalód meg, sőt nem is keversz másokkal.:D Nekem ez az elvem

17f

2013. ápr. 20. 12:51
 15/22 anonim ***** válasza:

A hűség nem kor függő, mondjuk én a hitemhez is hű vagyok ,csak úgy mint saját magamhoz.Fogalmad sincs ,hogy itt ki mennyi idős kivéve ha odairja(,de az se biztos).

Mibol is allapitod meg?Nos mind1,te dolgod,de az ilyen nezetek tomkelege miatt torzult el a világ,aminek a folyamata sajna jelenleg is zajlik.

2013. ápr. 20. 13:01
 16/22 anonim ***** válasza:
Ez a kérdező nagyon okosnak hiszi magát,hogy szerinte minden pasi megcsalja vagy megcsalta már a barátnőjét,meg tudja ki hány éves!Istenem...attól hogy Te megcsalod a nődet,az nem jelenti azt,hogy minden pasi ilyen:D Gondolkozz már el..ember
2013. ápr. 20. 13:54
 17/22 A kérdező kommentje:
Szó sincs arról, hogy okosnak képzelem magam. Mindössze rendelkezem némi élettapasztalattal.
2013. ápr. 20. 14:43
 18/22 anonim ***** válasza:

Kezdjek el papolni arról,hogy nincs halál,csak mert nekem töbször sikerült megúszni?

Nem,mert ez az én esetem...

2013. ápr. 20. 15:04
 19/22 anonim ***** válasza:

"Mindössze rendelkezem némi élettapasztalattal."

Vagy esetleg sǝggfejekkel veszed körül magad. Az, hogy a te ismerőseid gyökerek, az nem a világra nézve hátrányos. Tudod, madarat tolláról.

2013. ápr. 20. 15:09
 20/22 A kérdező kommentje:
Utolsó, biztosíthatlak, hogy megfordultam különböző körökben. És hidd el, pontosan akiktől az ellenkezőjét várná az ember, azok a leg csalárdabbak. Ugyanakkor persze van annyi eszük, hogy ez ne derüljön ki.
2013. ápr. 20. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!