Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta nincs köztünk szex férjemmel, viszont társkeresőre regisztrált, rákérdeztem, hogy mi van a házasságunkal azt mondta nem tud mit mondani jelenleg, vége mindennek?
Kedvesen próbáltam mostanában többször megölelni ,de ridegen reagált,rákérdeztem miért ilyen undok,azt mondta "érzi a vesztét" ...ezt nem értem :'[
Azt mondta, hogy elege van abból,hogy folyton a problémákról beszélek csak és mikor azt mondtam ,hogy nekem nincs férjem aki tisztel és ragaszkodik hozzám akkor azt mondta hogy énhozzám senki nem ragaszkodna ,mert csak a problémákról beszélek,leginkább a munkanélküliségéről és a pénzhiányról.
Mit tegyek?Párterápia? Vagy semmit nem tehetek ?
Két kicsi gyerek van .
Amit leírtál, abból egyébként tényleg elég valószínűnek tűnik, hogy van valakije. A pasasok, legalábbis a gyávább fajta, akkor szokott így viselkeni. Voltak barátnőim, akik hasonló szituban voltak, és kiderült hogy a pasi csalta őket, de ahhoz már nem volt merszük hogy odaálljanak és megmondják hogy részükről ennyi lett volna.
Amit biztosan nem szabad csinálnod: NE PITIZZ neki! Ez csak olaj a tűzre. Ahogy az előző írja, válts taktikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!