Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta nincs köztünk szex férjemmel, viszont társkeresőre regisztrált, rákérdeztem, hogy mi van a házasságunkal azt mondta nem tud mit mondani jelenleg, vége mindennek?
Kedvesen próbáltam mostanában többször megölelni ,de ridegen reagált,rákérdeztem miért ilyen undok,azt mondta "érzi a vesztét" ...ezt nem értem :'[
Azt mondta, hogy elege van abból,hogy folyton a problémákról beszélek csak és mikor azt mondtam ,hogy nekem nincs férjem aki tisztel és ragaszkodik hozzám akkor azt mondta hogy énhozzám senki nem ragaszkodna ,mert csak a problémákról beszélek,leginkább a munkanélküliségéről és a pénzhiányról.
Mit tegyek?Párterápia? Vagy semmit nem tehetek ?
Két kicsi gyerek van .
100 % hogy van valakije ?
Miből gondolod ?
Komoly a szelektív olvasási képességed.
Tényleg ennyire sz arsz a gyerekeid fejére?
Mire számítasz, hogy csoda fog történni? Hirtelen új személyisége lesz?
Mióta tart ez az állapot? 3-4 éve? Meddig akarsz még várni? Eddig minden "megbeszélési" próbálkozást mereven elutasított. Szerinted mi fog történni egy hét, hónap, év múlva?
A gyerekek közben mennek tönkre...
Kérdező, lehet hogy a gyerekek miatt nem akarsz válni, de ez nem is szükséges egyenlőre. A különköltözés megoldható lenne? Egy jó időre. Szerintem most neked kellene keményebbnek lenned, mert te bizonyítottad hogy akarsz javítani, de ez két embertől függ. Ha ő így áll hozzá az senkinek sem jó. Neki kellene bizonyítani. Nem fog érteni vitákból, nem fog érteni kedvességből sem, mert eddig sem értett. Szóval szerintem fontold meg hogy bekeményítesz, hisz az nem jó a családnak a gyerekeknek ha te túl sokat nyelsz! Ha külön költözne akkor lehetne az hogy a gyerekeket látogatja, de ne engedd neki hogy visszajöjjön addig amíg rendet nem tett magában evvel kapcsolatban. Neked kell meghúznod a határt, nem hagyhatod hogy a végtelenségig játsszon a türelmeddel. Amúgy egyik pasi sem szereti ha állandóan a problémákat ecsetelik, de egy ilyen esetnél még inkább csak ront a dolgon. Nem vált be ez a taktika, szerintem te is érzed hogy másban kell gondolkodnod.
Ez így nem mehet tovább, a gyerekek is isszák a levét :/
A gyerekeket ki kellene hagynotok ebből. Csak azt érezzék hogy szeretitek őket, ezt a férjed is megérthetné, hogy téged ne szidjon a hátad mögött, a vitákat meg próbáljátok ne előttük lejátszani.
Szóval szerintem mindenképp hagyd abba a próbálkozást, ez így nem megy. Válts taktikát, akkor is ha nem akarsz válni se külön költözni. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!