Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régóta nincs köztünk szex férjemmel, viszont társkeresőre regisztrált, rákérdeztem, hogy mi van a házasságunkal azt mondta nem tud mit mondani jelenleg, vége mindennek?
Kedvesen próbáltam mostanában többször megölelni ,de ridegen reagált,rákérdeztem miért ilyen undok,azt mondta "érzi a vesztét" ...ezt nem értem :'[
Azt mondta, hogy elege van abból,hogy folyton a problémákról beszélek csak és mikor azt mondtam ,hogy nekem nincs férjem aki tisztel és ragaszkodik hozzám akkor azt mondta hogy énhozzám senki nem ragaszkodna ,mert csak a problémákról beszélek,leginkább a munkanélküliségéről és a pénzhiányról.
Mit tegyek?Párterápia? Vagy semmit nem tehetek ?
Két kicsi gyerek van .
Mindketten hibásak vagytok, nem illetek össze. Te a rossz dolgokat ecseteled állandóan (nálunk is van rengeteg, de nem szajkózom). Ő nem akar beosztott lenni (én se, de most sajnos ez van, el kell viselni, majd lesz kobb!), el akarja adni a házat (:O), vállalkozást nyitni...nézzen utána mivel jár, milyen könnyű belebukni, nagy háttér kell hozzá!! Sokunknak a kulimunkás szerep jut, bele kell törődni. Persze ha a körülmények engedik, ki is lehet törni, de ez nem megy olyan könnyen!
Ültesd le egy vållalkozóval beszélgetni...
Én nem is erőlködnék a helyedben, vissza se jöjjön, még a zárat is lecserélném addigra. Az meg hogy a gyerekek miatt ragaszkodsz hozzá, kissé suta magyarázat, marha jó apa lehet, aki elmegy napokra a másik lakásba, tojik a gyerekekre is, a telefont sem veszi fel...hát nagyon szeretheti őket, pfujjj. És ha azért hívtad volna, mert valami baj van?
De szerintem te egyszerűen gyáva vagy lépni, sajnos vannak ilyen nők, sírnak, panaszkodnak, de gyengék tenni bármit is!
Kérdező, értjük, leírtad sokszor hogy mikkel bánt meg, nem kell tovább ismételni. Erre válaszolj kérlek:
Kívülállóként mit tanácsolnál magadnak? Mit fogsz kezdeni ezzel a házassággal?
1. Benne maradsz, panaszkodsz tovább ÉS tűröd.
2. Elválsz és biztosítod a gyerekek NYUGALMÁT.
Szerintem az, hogy ki a hibás irreleváns. A helyzetet nem oldja meg, ha felelőst keres vagy talál.
Az tény, hogy a jelenlegi helyzet erősen mérgező a gyerekekre nézve. Ha jó anya és tényleg fontosak a gyerekei, akkor lépni fog, nem hagyja lelkileg leamortizálni őket.
az én férjem ugyanez peietában tök ilyen volt el is váltunk aztán kiderült már régóta megcsal semmibe vett alázott két kisgyerekkel maradtam itt.
Akkor nagyon nehéz volt de 2 év után összeteszem a kezem hogy elment a csajával, tök jó életünk van és nem kell még egy nagyra nőtt gyerek állandó nyafogását hallani hogy mekkora töketlen vagyok....
Hidd el felesleges próbálkozni válj el, majd lesz olyan aki a tenyerén hord imád és megbecsül...
ne alázd meg magad már nála ugysem érsz el semmit vele.
Ha most még van munkája, most kéne elindítani a válást, mert ha haza jön munkanélkülire nehéz lesz kirakni. Persze, amikor akar, a gyerekeknek vegyen ajándékot stb. nekik nem is kell tudni miért váltok el. Ha nagyobbak lesznek, majd elmeséled.
A pasi azt akarja hogy te érezd rosszul magad azért mert ő egy semmirekellő léhűtő, elhiteti veled hogy te vagy a hibás amiért ő elutasít téged, holott az igazság az, hogy képtelen megtenni azt amit kellene, lusta, és veled akarja eltartatni magát. Ja és már régóta nem szeret téged, valószínűleg nője is van, vagy lesz, de szerinte ezért is te vagy a hibás.
És azért mondom hogy most kéne beadni a válást, mielőtt a maradék közös vagyont is elkótyavetyéli. Ha már a sajátját szórja el, az az ő baja.
Ne legyél bolond, szabadulj meg tőle minél hamarabb. ettől még jöhet a gyerekekhez, meg jó lehet a kapcsolat. De azt hiszem, ha megmondod hogy elválsz, a gyerekekre se lesz többet kíváncsi.
35/N
Nemrég ment el,előtte odaült ugyan a közös ebédhez de alig evett ,nem is volt hajlandó engedni ,hogy csomagolják neki enni,még a szennyes ruháit sem engedte kimosni ,viszont vonakodva pénzt elfogadott .Furcsán viselkedik.
A gyerekek nagyon sirtak mikor elment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!