Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Régóta nincs köztünk szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta nincs köztünk szex férjemmel, viszont társkeresőre regisztrált, rákérdeztem, hogy mi van a házasságunkal azt mondta nem tud mit mondani jelenleg, vége mindennek?

Figyelt kérdés

Kedvesen próbáltam mostanában többször megölelni ,de ridegen reagált,rákérdeztem miért ilyen undok,azt mondta "érzi a vesztét" ...ezt nem értem :'[

Azt mondta, hogy elege van abból,hogy folyton a problémákról beszélek csak és mikor azt mondtam ,hogy nekem nincs férjem aki tisztel és ragaszkodik hozzám akkor azt mondta hogy énhozzám senki nem ragaszkodna ,mert csak a problémákról beszélek,leginkább a munkanélküliségéről és a pénzhiányról.

Mit tegyek?Párterápia? Vagy semmit nem tehetek ?

Két kicsi gyerek van .

2013. aug. 18. 00:25
1 2 3 4 5 6
 21/55 A kérdező kommentje:
Az nagyon megalázó volt ,hogy szépen megfogom a kezét és kérem hozzuk rendbe a házasságunkat és ő erre azt mondja nem tud erre mit mondani ,mert olyan vagyok mint egyik ismerőse felesége aki így tette a férjét alkoholistává ,hogy nem hagyta békén ,hozzáteszem az az az ismerős játékgépbe szórta a pénzt ...az én férjemnek nincs káros szenvedélye ,józan bolond :-[ .
2013. aug. 18. 09:40
 22/55 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek a kérdésre válaszolj: mi tart mellette, miért ragaszkodsz hozzá?
2013. aug. 18. 09:44
 23/55 A kérdező kommentje:
Bármilyen hihetetlen de a gyerekek miatt ragaszkodom ,velük nagyon megnyerő ,ha esetleg egy kis pénzhez jut azt elköltötte 30000 Ft értékben kerékpárra ,holott lettek volna befizetni való csekkek,a gyerekeknek meg azt mondta anyuka nem vesz neked semmit ....de a csekkeket,kaját ,ruhát mind én veszem.
2013. aug. 18. 09:46
 24/55 A kérdező kommentje:
Már 3x elköltözött pár napra a másik házába,hogy hiába hivogattam napokig fel sem vette a gyerekek itthon rémülten sírtak ,hogy hol van az apjuk ,aztán éhes lett és hazajött ,mert kereset nélkül rájött éhenhal .
2013. aug. 18. 09:52
 25/55 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted a gyerekeknek tárgyi ajándékokra van szükségük az érzelmi biztonság helyett? Így lesz két gyereked biciklivel és élethosszig tartó érzelmi sérüléssel. Ez a célod?

Annál nagyobb kárt nehéz tenni egy gyerekben, mintha indirekt módon a két szülő közé ékelik. A férjed pontosan ezt teszi, manipulálja őket, téged próbál befeketíteni. A gyerek meg ott áll eszköztár nélkül és érzi, hogy lehetetlen egyszerre megfelelni az apjának és szeretni az anyját.

Tényleg úgy gondolod, hogy jót teszel a gyerekeknek azzal, hogy együtt vagytok?

Normális esetben ha az egyik szülő eltávozik pár napra (mindegy, hogy milyen okból), akkor a magukat biztonságban érző gyerekek bár érdeklődnek utána, nem rémültek, nem sírnak. Itt egyértelműen elkezdtek károsodni a gyerekek. A kérdés az, hogy ezt szeretnéd-e tovább mélyíteni, vagy még mented a menthetőt.

2013. aug. 18. 10:07
 26/55 A kérdező kommentje:
Hát ...nem érett be nála a tegnapi beszégetés ,mereven néz és alig válaszol ,hiába kértem,hogy jöjjön és együtt egyen a család én itt már nem sokat tehetek.
2013. aug. 18. 10:15
 27/55 anonim ***** válasza:
100%

Na jó... az ilyen kérdésektől frászt tudok kapni.

Adott egy hisztis, naiv nő (kérdező), hozzámegy egy bunkó, nemtörődöm pasashoz. Oké. Szül neki pár kölköt. Utána siránkozik, hogy a pasas még mindig nemtörődöm és nem bírja a hisztit. Dehát könyörgöm, nem egyik napról a másikra lett ilyen!!! Gondolj már bele, hogy mióta megy ez és miért!

A gyerekek miatt nem akarod elhagyni? Lehet, hogy most még nem, de hamarosan a gyerekeknek is fel fog ám tűnni, hogy a férjed csak megaláz te meg csak nyivákolsz. Én is ilyen családban nőttem fel, minden az, csak jó nem. Szerettem apámat meg anyámat is, de egy idő után már könyörögtünk a testvéremmel, hogy váljanak, csak legyen jó légkör, béke otthon!

K*.rva jó apa lehet mondhatom, ha a számlák befizetése meg étel helyett biciklit vesz, amire rohadtul semmi szükség! Akkor majd lehet nem örülnek neki annyira a gyerekek, amikor ételre nem jut a hónap végén az új bringa miatt..

Ha meg éhenhal egyedül, mert büdös neki a munka, akkor haljon, meg is érdemli. De te hagyd el a p*.csába és nézz magadba, fogd fel, hogy ezzel csak a gyerekeknek ártasz és magadat áltatod, hogy ez nekik jó! Marhára nem jó nekik!

2013. aug. 18. 10:17
 28/55 anonim ***** válasza:
100%

A gyerekek miatt?

Dehát könyörgöm, a gyerekek ezt látják nap mint nap!

2013. aug. 18. 10:20
 29/55 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ez jó a gyerekeknek? Hogy ezt a mintát látják? Azt akarod, hogy a lányod majd egy ilyen palit válasszon, fiad ilyen legyen? (nem tudom milyen neműek, csak írom) Mi az, hogy a gyerekekkel megnyerő? Téged saraz nekik, hogy nem veszel nekik semmit?

Ne hagyd már magad, okos nő vagy, legyen eszed. Eddig is egyedül tartottad el a két gyereket, házasélet nem volt, kedves sem volt, csak a sárba tiporta az önbecsülésed... Őszintén nem lenne jobb még egyedül is? És talpra állnál, találhatsz még társat is!

A gyerekek meg nem hülyék. Szépen a maguk szintjén el lehet nekik mondani, hogy apu nem dolgozik, ezért nincs pénz erre-arra. És hogy őket nagyon szeretitek mind a ketten, de már nem akartok tovább együtt élni. Nem tudom, mekkorák a gyerekek, de kevesebb káruk származik abból, ha elváltok, mint ha egy ilyen apa mellett nőnek fel. És tapasztalatból mondom, nem csak az apjukra lesznek mérgesek felnőttként. Én sosem fogom megérteni, anyám miért maradt a hasonló típusú apámmal, és a tesóim is így. Haragszom rá. Arról nem beszélve, hogy menekültünk otthonról, mert nézni sem bírtuk az alázást... :(

2013. aug. 18. 10:23
 30/55 anonim ***** válasza:
2013. aug. 18. 10:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!