Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Régóta nincs köztünk szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régóta nincs köztünk szex férjemmel, viszont társkeresőre regisztrált, rákérdeztem, hogy mi van a házasságunkal azt mondta nem tud mit mondani jelenleg, vége mindennek?

Figyelt kérdés

Kedvesen próbáltam mostanában többször megölelni ,de ridegen reagált,rákérdeztem miért ilyen undok,azt mondta "érzi a vesztét" ...ezt nem értem :'[

Azt mondta, hogy elege van abból,hogy folyton a problémákról beszélek csak és mikor azt mondtam ,hogy nekem nincs férjem aki tisztel és ragaszkodik hozzám akkor azt mondta hogy énhozzám senki nem ragaszkodna ,mert csak a problémákról beszélek,leginkább a munkanélküliségéről és a pénzhiányról.

Mit tegyek?Párterápia? Vagy semmit nem tehetek ?

Két kicsi gyerek van .

2013. aug. 18. 00:25
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
71%
Ez már megcsal,hülye szemét barom.
2013. aug. 18. 01:43
 12/55 A kérdező kommentje:

Azt hogy érhette mikor rákérdeztem miért undok,hogy "mert érzem a vesztemet "

Mégis milyen vesztét ?

2013. aug. 18. 02:25
 13/55 anonim ***** válasza:
70%
A sok veszekedést,vitát,ami mostanában fog következni.Vagy ha elmondja majd,hogy mennyi baromságot csinált és direkt mondott fel,vagy éppen h. őt rúgták ki.Én is kirúgnám az ilyet.
2013. aug. 18. 02:35
 14/55 anonim ***** válasza:
2%

Ne a váláson gondolkozzál !

Ne csinálj a meglévő gondból 100 másikat.

Beszéljétek meg azt,hogy te mit,miben,hogyan tudsz neki segíteni a munka keresésben vagy a vállalkozás alapításban azaz mit vállalkozzon.

Látod magad is,hogy nem azon gondolkozik,hogy hogyan NE dolgozzon azaz "csináljon" keressen pénzt, hanem azon ,hogy hogyan Igen.

Ezt azzal a mondatával tanúsítja,hogy hajlandó megválni még egy ingatlanról is ,hogy pénzt szerezzen a vállalkozáshoz,hogy tudjon ő is pénzt hozni a házhoz.

Ne azt mondogasd neki,hogy keressen munkát,meg,hogy nem keres pénzt,meg hány csekket nem fizetett be. Ezt ő is pontosan tudja és nagyon kellemetlen is neki és szégyenli is,hidd el.

Azt,hogy milyen oldalon regisztrálta magát a neten,felejtsd el. Ezzel ne foglalkozzál,semmi jelentősége nincs és nem is vezet a jelenlegi gondotok megoldásához ha ez miatt szekálod. Én is regisztráltam már magam sok olyan oldalon amin csak meg akartam valamit nézni és kész,el is felejtettem már,hogy milyen néven regisztráltam be magam. Addig volt érdekes számomra a regisztráció amíg azt a valamit meg nem néztem és kész,ennyi.

Ne a problémákról beszélj, azzal ő is tisztában van.

Arról beszélj neki,hogy hogyan és miben tudsz neki segíteni!

2013. aug. 18. 03:10
 15/55 anonim ***** válasza:
83%

Hosszú ideje végre van munkája, de ott akarja hagyni mert nehéz??? Mi ő, kislány, aki nem bírja?

És a főnök sem biztos hogy alapból bunkó, lehet a férjed hozzáállása a munkához olyan, hogy ezt váltja ki belőle.

És mégis, mennyi ideig nem dolgozott a férjed? Rúgd t@kön, családja van, szedje össze magát, vagy menjen ahova akar. Ha úgysem dolgozik, az csak neked egy + éhes száj...akkor már inkább egyedül a gyerekekkel. Neked is könnyebb lesz. És ne csodálkozzon, hogy a problémákról beszélsz, mivel nálatok csak problémák vannak...

Sok sikert!

2013. aug. 18. 06:41
 16/55 anonim ***** válasza:
90%

"Ne a problémákról beszélj, azzal ő is tisztában van.

Arról beszélj neki,hogy hogyan és miben tudsz neki segíteni!

"

na jó hogy nem a pitsáját nyalogassa körbe mikor kábé a viselkedése egy féregével egyenlő!!!

Ez nem férfi hanem tohonya dög és még majd neki áll feljebb!

Az ilyennek a ku...vaanyját

2013. aug. 18. 07:30
 17/55 anonim ***** válasza:
84%
ha tehozzád senki se ragaszkodna, akkor ő miért nem költözik el? ki kíváncsi rá?
2013. aug. 18. 08:13
 18/55 anonim ***** válasza:
78%

Persze, az eladott ingatlan árát felélné. Ha nincs akkora munkafegyelme, hogy néhány hétig kitartson egy munkahelyen, akkor egy vállalkozás vezetése még kevésbé fog menni neki. Ott többet kell dolgozni és a jelek szerint nem egy sztahanovista emberünk.

Gondolom te írtál ki nemrég kérdést arról, hogy a férjed rendre otthagyja a munkáit és a te fizetésedből éltek csak.

Ő is érzi, hogy ez mennyire gáz, ezért próbál téged a bűnbak szerepébe lökni. Ahogy nézem, sikeresen, mert felveszed a beszólásait.

TE mit szeretnél? Szeretnél vele maradni, látsz élhető jövőt kettőtöknek?

2013. aug. 18. 09:03
 19/55 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben egyet értek azzal aki azt írta,hogyha eladja az ingatlanját abból csak kotyavetyélés lesz ,pár éve a megkérdezésem nélkül felvett újrakezdési hitelt ,nem tudott elszámolni azzal mire költötte a nagy részét,majd vele együtt nyögtem a visszafizetést.

Soha nem ismeri be ha tévedett ,ha szembesíteni azzal ,hogy már megint nagy h@lyeséget csinált,még neki áll feljebb és az észbeli képességeimet kritizálja ,igyekszik megalázni ,holott diplomás ember vagyok,jól teljesítek a munkahelyemen .

Kíváncsi vagyok mennyire érett be nála a tegnap éjféli beszégetés .

..

2013. aug. 18. 09:32
 20/55 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: mi tart mellette, miért ragaszkodsz hozzá?
2013. aug. 18. 09:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!