Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom megvádolt, hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megvádolt, hogy van valakim amiért nem fekszem le vele már hónapok óta. Egyszerűen nem tudok felízgulni és fáj a szeretkezés. Mivel bizonyítsam be, hogy nem csalom meg?

Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 15:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

hát pl. ha nem a sült galambra várnál, akkor lehet hogy a párod sem gondolná, hogy megcsalod!

egyébként meg megfogod magad és a párod, és elmész nőgyogyihoz, elmondod mi bajod és megvizsgáltatod magad!

Aztán ha ott semmi, akkor jöhet a következő lépés, szexuálpszichológus.

2013. aug. 15. 16:16
 22/29 A kérdező kommentje:
Én nagyon jól megvagyok szex nélkül is.
2013. aug. 15. 16:21
 23/29 anonim ***** válasza:
69%
Akkor mond ezt neki. Úgy fair, hogy akkor ő eldönti hogy neki így jó-e, vagy sem. De gyanítom, hogy nem marad veled.
2013. aug. 15. 16:22
 24/29 anonim ***** válasza:
52%
Akkor hagyd, hogy keressen egy normális nőt.
2013. aug. 15. 16:22
 25/29 anonim ***** válasza:
56%

ja, vagy úgy, hogy te nem akarsz szexelni!

Akkor ezt mond, vazze! Mit kerülöd itt a forró kását! Csak kibújt a szög a zsákból! :)

Ez esetben a pasit engedd szélnek! Hátha lesz olyan nője, aki lefekszik vele...

2013. aug. 15. 16:25
 26/29 anonim ***** válasza:

Komoly lelki probléma, egyáltalán nem akarsz soha. Csak a férjeddel nem vagy mást sem kívánnál?

Én is azt hinném hogy van valakid, vagy legalábbis hogy engem nem szeretsz az biztos. Főleg azért, mert ez ellen nem teszel semmit. Mindig is ilyen voltál vagy mostanában alakult ez ki nálad?

Szexuálpszichológushoz kéne fordulnod, esetleg a pároddal együtt. Joga van ezt tudni.

l22

2013. aug. 15. 17:07
 27/29 anonim ***** válasza:
79%

Hát, ha a párod nem vette észre, hogy neked fáj szeretkezés közben, akkor azért meg van a véleményem róla... Hacsak nem kéjesen nyögdécseltél a fájdalom ellenére.

Ha fáj a szex, és a párod is tudja, akkor nyilván abszurd feltételezés lenne tőle, hogy megcsalod.

Szóval azért kérdés itt, hogy miért nem tudja, hogy fáj. Nem jelezted neki, mondtad, csak nem figyel rád...stb.

Egyébként orvos, amennyiben akarod orvosolni a problémát. Ha meg nem, akkor úgyis ott hagy és nem kell többet szexszelned :)

Más: Nekem is az a kérdés jutott eszembe azonnal, mikor leharapták a csaj fejét, hogy milyen érzéketlenül beszél szegény férje problémájáról, aki 3! éve nem megy orvoshoz, és nem érti, miért van szüksége a feleségének a szexre... Jól le lett k...va. Azért ez így vicces, úgyis mindig a csaj lesz a hibás, főleg a kedves nőtársak szerint :)

2013. aug. 15. 17:41
 28/29 anonim ***** válasza:
73%

Az lehet, hogy te megvagy, de ő nem lesz meg. Ennyi. Vagy elváltok békében, vagy előbb-utóbb megcsal, és akkor megalázva, haraggal váltok el. Választhatsz.

A harmadik lehetőség, hogy segítséget kérsz és változtattok, mert inkább az a normális, hogy a férjed akarja, mint hogy te nem.

2013. aug. 15. 19:12
 29/29 anonim ***** válasza:

Jah hogy te így állsz hozzá kérdező, hogy te megvagy szex nélkül is. Nos remélem a pasid megcsal.

Ha ennyire nem törődsz vele akkor meg is érdemled.

Ha bajod van menj orvoshoz és kezeltesd. Ha csak jó kifogás akkor pedig remélem a pasid talál normális nőt magának , nem egy ilyen önző dögöt mint te!

És még finom voltam!

Nem szoktam felhúzni magam , de az ilyen nők kiverik nálam a biztosítékot.

Még van képed áldozatot játszani amikor semmibe veszed a párodat? Nagyon szánalmas!

27/N

2013. aug. 17. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!