Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A párom megvádolt, hogy van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom megvádolt, hogy van valakim amiért nem fekszem le vele már hónapok óta. Egyszerűen nem tudok felízgulni és fáj a szeretkezés. Mivel bizonyítsam be, hogy nem csalom meg?

Figyelt kérdés
2013. aug. 15. 15:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
73%
Ne haragudj meg de én is megvádolnálak, lehet már előbb is. Az lenne a normális, hogy megbeszélitek a problémát, ha kell elmész orvoshoz, és mindent megteszel hogy a dolog javuljon.
2013. aug. 15. 15:22
 12/29 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem ülnél a dokinál,nem látnám hogy megteszel mindent,hogy ez az állapot elmúljon,én is elgondolkodnék,hogy nem-e csak kifogás...

Irány a doki,elpször nőgyógyász,aztán majd ő továbbküld,ha nem talál szervi bajt.

2013. aug. 15. 15:22
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez tényleg hónapok óta tart és nem beszéltek róla, nem voltál még szakembernél, akkor jogosan gondolja.
2013. aug. 15. 15:24
 14/29 anonim ***** válasza:
19%

Néha érthető hogy egy anya/feleség annyira kimerül a munkában, a háztartásvezetésbe a gyerek férj ellátásba hogy egyszerűen nincs kedve!

nekem még nincs gyerekem és nálam is előfordul nagy ritkán!

Hála Istennek!

Viszont hogy egy férfit megtartsunk, meg kell neki adni mindent, mert különben másnál fogja keresni azt a részt, egy idő után lehet el is hagy!

Nagyon fontos a szex/szeretkezés egy pár életében!

De legfontosabb hogy a problémákat megbeszéljük, és ki mással ha nem a társunkkal!

Ha arról van szó hogy fáradt vagy, kimerült vagy fáj valami miatt akkor beszéld meg vele, mond el és találjatok közössen megoldást! :)

2013. aug. 15. 15:25
 15/29 anonim ***** válasza:
64%

Már bocs, de a szex nem azért van, hogy a férfit megtartsuk, Jézusom! :) Normális esetben a nőnek is jó...

Amúgy meg nem értem, miért strapáljuk itt magunkat, amikor valami idióta (csak remélni merem, hogy nem a kérdező) lepontozza azokat a válaszokat, amik a problémakeresésre biztatják a kérdezőt.

Biztos azt kellett volna írni, hogy mindenért a kérdező férje a hibás, és mi az, hogy bizalmatlan, és hogy képzeli, hogy szexelni akar?

2013. aug. 15. 15:30
 16/29 anonim ***** válasza:
60%

Érdekes. Ha a nőnek van baja, akkor azonnal takarodjon orvoshoz, különben is mit képzel magáról, hogy eshet ez a férjének.

Ha meg a pasinak van baja, még őt kell körbeugrálni, hogy ugyan legalább beszéljenek róla. Aztán hónapokat kell könyörögni, hogy menjen orvoshoz, és a nő a bunkó, hogy egyáltalán ezzel piszkálja szegény férjét, amúgy is elég kellemetlen lehet neki.

2013. aug. 15. 15:32
 17/29 anonim ***** válasza:
87%
16-os: ugyanez jutott eszembe. Nemrég volt egy kérdés, ahol a pasi "miatt" 3 éve nem volt szex, ott fel sem merült a megcsalás, volt, aki azt mondta, hogy nemcsak a szex számít, meg tutujgassa a kis lelkét, mert különben soha nem megy el orvoshoz meg egyéb sületlenségek. Itt pedig hónapokról van szó, és "hát én is arra gondolnék, hogy megcsalsz". Hányinger.
2013. aug. 15. 15:39
 18/29 anonim ***** válasza:
16-17 nekem is egyből az a kérdés jutott eszembe.
2013. aug. 15. 15:44
 19/29 anonim ***** válasza:
91%
azt a kérdést nem láttam. de a pasit se tutujgatnám... bár nyilván egy pasinál hamarabb klátszik hogy nemm áll fel, mint egy nőnek az hogy fáj és azért nincs szex...
2013. aug. 15. 15:48
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem azért küldeném dokihoz, mert ha nincs szex, a férje megcsalja, hanem, mert fáj neki és lehet valami komoly baj lesz belőle!
2013. aug. 15. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!