Nők! Mennyire fontos nektek a szeretkezés? Sokat vagytok együtt a párotokkal?
Mi már 4 napja nem voltunk együtt, mert a vőlegényem elég feszült és nem tud ellazulni-erőltetni meg nem akarom, mert akkor biztos nem jön össze. Amúgy szinte minden nap együtt vagyunk, van hogy többször is,de szigorúan akkor amikor mindketten akarjuk. Általában ugyanakkor jön az ingerencia mindkettőnknél :)
22,L
Nekem fontos, de ha nyaggatnak, az az agyamra megy. Én a romantikával vagyok elcsábítható, de úgy az egészen ösztönös szexig. A lényeg, hogy a bevezetés ne az legyen, hogy kötelező és arra vagyok hivatva.
Filmezz vele, öleld közben, simizd (ne ott). Tényleg legyél gyengéd és ne akaratos. Az sem baj, ha ezt többször úgy csinálod, hogy nem akarsz a végén semmit, mert akkor a partnered már tudja, hogy csak arra megy ki a játék. És úgy már nem lesz kedve.
Mi a sok munka mellett jó, ha heti 3-5ször együtt vagyunk, de lehet, hogy ez egy napra esik.
23:18 vagyok. Abból indultam ki, hogy férfi vagy. Bocsi, ha nem.
Én 32/N
Nekem nagyon fontos, de nálam elég sok minden fontos. Pl. intelligencia, közös érdeklődési kör stb.
Szerintem a legtöbb nő nem vágyik minden nap szexre, inkább csak ölelkezésre ilyesmire.
Én van, hogy naponta többször is akarom, máskor viszont eltelik 2-3 nap és nyugton vagyok.
Érted, ha mondjuk 2 hét eltelt volna már, de 2 nap... így annyira nem vészes. Az más dolog, hogy ezek szerint neked inkább van igényed a testiségre, mint neki.
Máskor egyébként szívesen van veled, hogy érzed? Mert ha szeret veled lenni és időnként ő is szokott kezdeményezni és tényleg az együttlét alatt figyel rád és élvezi stb, akkor nincs gond. De ha máskor is csak muszájból van együtt veled akkor az nincs rendben.
Régóta vagytok együtt? A kapcsolat elejéhez viszonyítva, sokkal kevesebb lett az együttlétek számának átlaga, vagy ő akkor is ilyen visszafogottabb-típus volt?
Igazából fizikálisan komoly igényt nem érzek rá, akár hetekig is el lennék, volt is rá példa egészségügyi okok miatt.
De lelkileg szükségem van rá, hozzá tartozik a szeretetteljes házastársi kapcsolathoz egymás kényeztetése. hetente 2-4 alkalommal vagyunk együtt, ez mindkettőnknek elég. Idő és energiafüggő. (31 éves 3 gyerekes anyuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!