Nők! Mennyire fontos nektek a szeretkezés? Sokat vagytok együtt a párotokkal?
mióta megszületett a babám elég ritkán vágyok rá :S
de ha párom mondja és éppen nem esek össze akkor igyekszem összekapni magam.
mostanában kb. heti egyszer jön össze...
régen mikor még nem volt gyerekünk minden másnap legalább szeretkeztünk :)
A TE kapcsolatodban nem számít, hogy MÁSOKNAK mennyi az ideális. Ha neked kevés, ami van, az sajnos a te problémád marad, mi bármit is mondunk. És csak az számít, hogy NEKED kevés, ami van.
Egyébként szerintem nagyon gáz, ha tényleg azt mondta, hogy "akkor keress mást". Tudod, ha valaki szeret valakit, fél, hogy elveszíti, nemhogy még direkt küldje is. Ennek kicsit érzelmi zsarolás szaga van.
Én is sokkal többet a férjemmel, mint amit ő igényel.
De ő alapban ilyen volt a kapcsolatunk eleje óta.
Ő elvan akár 1 hónapig is nélküle, nekem meg a heti 4 lenne ideális.
Ha hiszed ha nem mi a 6 év alatt semmi máson nem veszekedtünk még csak ezen.
Nemrég nagyon kiakadtam mikor 2 hét eltelt... mert előtte már párszor utaltam neki rá hogy jó lenne...
Úgyhogy kompromisszumot kötöttünk... Heti kettő részéről, részemről, meg ennyivel megelégszem és nem morgok ez miatt.
Hát kíváncsi leszek.
Amúgy minden más téren nagyon édes, segít mindenben, és nagyon jó apa is! Hát ez van... vannak ilyen beállítottságú férfiak, bár ez azért ritka, mert inkább ez a nőkre jellemző nagyobb százalékban... hát nálunk fordított... :)
Hat en igenyelnem minden nap, de a parom nem. A terhesseg elott neki voltak balesetbol szarmazo huzamos egeszsegugyi problemai, a terhesseg alatt nem tudta elfogadni, hogy valaki van a pocakomban es nem csak mi ketten vagyunk, szules ota pedig nem nagyon jott meg ossze, pedig mar 4 honapos a babam (3x voltunk egyutt).
Neha a falat kaparom, de megertettem, hogy nem lehet kenyyszeriteni, es mivel nagyyon szeretem, nem hagyom el emiatt, csak varom a csodat. O is mondta mar tobbszor, hogy keressek mast, de ha belegondolsz, akkor nem gondoljak ezt komolyan, csak bantja a ferfiui buszkeseguket, hogy nem eleg a teljesitmenyuk. Kitartas, es sok valtozas meghozza az eredmenyt (egy kis torna, smink, csinosabb othonka :) )
A barátom 22 éves és minden nap szexelne, néha bánt is, hogy ez nem jön össze. Heti egy az átlag, elég gyér, tudom. Most pl. azért ennyi, mert nálunk papírfalak vannak, náluk meg amikor kint fagy van, akkor is 13-15 fokra van állítva a fűtés - krónikus hörghurutra hajlamos vagyok (múlt héten ott aludtam, így most is kaptam...), így ennyi fokban nem vetkőzök meztelenre, plusz egyszerűen elszáll a vágyam abban a jégveremben :S :(
Tudom, hogy nagyon hülye oknak hangzik, de átélni már nem olyan vicces.
El vagyok keseredve, ez sokban árt a kapcsolatunknak és nem látok megoldást :S
2 nap kihagyás nem olyan szörnyű.
Mindig vele akarok lenni,keressek akkor mást... Már vagy 2 napja együtt sem voltunk.
Én keresnék...
Sokszor kívánom, mint nő (szinte mindennap), ő pedig kevésbé. Heti kétszer fekszünk le kb., van, amikor több.
De nálam nem ezen múlik a kapcsolat, ha neki nem, hát nem, elintézem én magamnak, vagy ő segít be, de nem fogok ezért mást keresni, megoldjuk a problémát.
(lehet lepontozni)
21/L (5 éves kapcsolat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!