Nők! Mennyire fontos nektek a szeretkezés? Sokat vagytok együtt a párotokkal?
Figyelt kérdés
Én ma említettem az enyémnek most este. Filmet akar nézni,egész nap fekszik,filmezik,alszik. Most mondtam neki,hogy inkább lennék már veled együtt. Erre azt mondja,hogy mindig vele akarok lenni,keressek akkor mást... Már vagy 2 napja együtt sem voltunk. És most nem az van,hogy erről szól nekem a kapcsolat,csak tudom,hogy ha elmegy dolgozni, akkor fáradt lesz,olyankor nem szeretek ilyet mondani neki. Nektek mennyi az ideális?2011. jan. 8. 23:04
21/26 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány. 2,5 éve vagyunk együtt. Mikor milyen,volt hogy 1 hétig semmi.
2011. jan. 9. 11:01
22/26 anonim válasza:
Nagyot csodalkoztam azon hogy van olyan ferfi aki nem vagyik szinte minden nap a szexre.Ha jol szamoltam negy holgyvalaszolo irta azt hogy a parjuknal gyakrabban igenylik a szexet.En mindig azt gondoltam hogy a ferfiak ha csak nem holt faradtak vagy piasak-allandoan szexelnenek!
Errol a "keress akkor mast"-rol jut eszembe egy erdekes hasonlosag:ferjem volt felesege mondta igy neki ha egy honapban masodjara akart volna osszebujni vele!Ott mar nem hogy szerelem de szerete sem volt mar-igy hat megfogadta a kedves holgy tanacsat!!!!Es kapott olyat amilyenre almaban sem vagyott!!
23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Én is majdnem rámondtam,hogy jó,keresek,de szeretem.
2011. jan. 10. 16:51
24/26 anonim válasza:
Nem lehet hogy azért akarja hogy kerss mást mert ő már talált mást,és ezért nem akar veled annyiszor...Csak pasiknak könnyebb igy ürügyek mögé bújva...
25/26 A kérdező kommentje:
Á, azt észre venném. De beszéltem vele... stresszes a munka miatt, mert más helyre akarna menni, de nem nagyon jelentkeznek onnan sem, ahol van, ott sem jo neki... fél, hogy 2 szék közé esik... igy azt mondja nem olyan...Szeret nagyon azt mondja, csak neki nincs mindig szüksége a szeretkezésre.
2011. jan. 11. 15:57
26/26 anonim válasza:
hat en is kivanom a paromat minden nap,,,sokszor nem vagyunk egyutt mert nem talakozunk...de amikor latjuk egymast es alkalom van ra akkor szeretklezunk egy jot...L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!