Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megvádolt, hogy van valakim amiért nem fekszem le vele már hónapok óta. Egyszerűen nem tudok felízgulni és fáj a szeretkezés. Mivel bizonyítsam be, hogy nem csalom meg?
Bizonyítani nehéz, ha nem akarja elhinni, nem is fogja.
Miért nem tudsz felizgulni és miért fáj a szeretkezés? Vagy klimax lehet (bár nem tudom, hány éves vagy), vagy komoly egészségügyi probléma. Voltál vele orvosnál? A párod tud róla egyáltalán, hogy bajod van?
Hat, en is gyanakodnek.. Foleg, h nem beszelsz a problemadrol. Pedig muszaj lesz, ha szereted ot, es nem akarsz szakitani.
Hany eves vagy? Hogyan vedekeztetek? Szultel mar?
A fogamzasgatlo szedese egyebkent nalam is libido csokkenest, fajdalmas szeretkezest okozott, ahogy abbahagytam, lam, minden rendben lett. :-)
tudod amikor nekem női problémám volt akkor szoltam a páromnak. én konkrétan véreztem szex után. jeleztem neki hogy legközelebb ne legyen olyan durva mert lehet felsértet. amikor továbbra is véreztem elmentem vele orvoshoz, és neki is elmondtam hogy mi volt a baj.
talán neked is ezt kellene tenni...
a kapcsolat megrontoja mindig az hogy nincs meg a megfelelő kommunikáció
Menj el nőgyógyászhoz.
Azt ugye te se gondoltad, hogy nem tudod, mi a probléma, és a párod hónapokig/évekig várja, hogy csoda történjen?
Ne haragudj, ez az emberi butaság és önzés csúcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!