Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy szeretni tudjam a férjemet?
Párommal több mint húsz éve vagyunk együtt, van három gyerekünk. Én a kapcsolatunk elején megmondtam neki, hogy mást szeretek azt mondta nem baj, majd megszeretem. Nem így lett de ő erről semmit sem tud. Ő egy nagyon jó ember aki imád engem és a gyerekeit. Mit tegyek, hogy én is szeressem őt? A kérdést azért teszem csak most fel mert már nem bírok tovább így élni, de elválni nem akarok. Segít nekem valaki?
Előre is köszönöm a válaszokat.
20-as pont az ilyen felfogás miatt mennek tönkre 20-30 éves házasságok. Az emberek azt hiszik az intimitás meg a szerelem örök. De ez a hülyeség. Ha nem tesz érte egyik se, akkor egy lángoló kapcsolat is ugyan itt köt ki ha hiszed ha nem.
Persze egyszerűbb a tündérmesék által belénk vert örök "szerelmet" és boldogságot keresni. Csak az a helyzet, hogy a boldogságért olykor vért kell izzadni. Jó kis anomália mi?
Nem hullik az ölébe senkinek és nem, nincs olyan ember a Földön aki az idők végezetéig boldoggá tesz egy másikat.
A válás/szakítás és a reménykedés, hogy majd jön aki boldoggá tesz mindig egyszerűbb megoldásnak tűnik, csak az a nagy büdös helyzet, hogy az emberek jelentős részének nincsen instant nagy Ő.
Ha a kérdező egy 3 hónapos kapcsolatról beszélne, akkor nyilván tipli, de ha valaki 20 évet leél a másik mellett, nyugalomban, békében, akkor az már igenis egy értékes kapcsolat, nem eldobandó.
Ne haragudj, de azért ennyi a magányos ember manapság, mert ezt a süket dumát beveszik, amit Te is írtál. Kilépnek egy amúgy működőképes kapcsolatból, aztán ülnek és csodálkoznak, hogy nem lett jobb és nem jött az a nyamvadt herceg sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!