Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megbeszélni, ha férjemnek merevedési problémái vannak, úgy hogy ne legyen belőle sértődés?
Gondolom még pár egészségügyi probléma is előjött közben a férjednél, ez szinte biztos, fáj a dereka, depressziósabb, erőtlen, idegesebb néha...
Talán meghízott, szed valamilyen gyógyszert...
Igen, sajnos a gyógyszerek...:(
Ha szeret Téged, akkor meg tudja ezt Veled beszélni, és meg kellene, hogy hallgasson.
Szia!
Igaz, én és a párom nem vagyunk a ti korosztályotok (Ő 32, én 23 éves vagyok). De jópár hónappal ezelőtt neki is hasonló gondjai akadtak. Ugyanezek a jelek, először csak "félsiker", aztán abszolút semmi. Ő is ideges volt, és már félve közeledett felém, hogy vajon megint kudarccal végződik-e a dolog, vagy épp sikerülni fog. Én is feszült voltam, jópárszor bőgtem egymagamban, volt, hogy előtte is eltört a mécses, elkezdtem magamat hibáztatni, mert ő konkrét választ nem tudott adni, hogy mitől lehet ez az egész. Aztán 2 hónap után, mikor már-már nem is próbálkoztunk inkább, javasoltam neki, hogy keressünk fel egy urológust, ha szervi megbetegedésből ered a probléma, akkor kezelik, ha semmi gond, akkor irány egy pszichológus, hátha lelki eredetű. 1-2 hétig vonakodott az egésztől, de mivel ő is látta, hogy ennek nem lesz jó vége és előbb-utóbb valamelyikőnk besokkal, belement. Kiderült, hogy prosztata gyulladása volt, aminek semmi más tünete nem jelentkezett, "csak" az átmeneti impotencia. Kapott rá gyógyszert, és szerencsére pár héten belül minden helyre állt.
Én azt javaslom neked, hogy ülj vele és őszintén beszéljetek erről, mondd el neki hogyan érzel a dologgal kapcsolatban, és hogy csak segíteni szeretnél rajta és a kapcsolatotok is. Az a legfontosabb, hogy belássa a problémát, és merjen lépni, hogy segítséget kapjon. Nem ismerem a férjed, így te tudhatod igazán, hogyan tudnál rá hatni. Kitartást kívánok! Nem könnyű, én elhiszem! Remélem minél hamarabb kiderül a probléma oka, és kaptok rá megoldást.
Üdv.
11-es.
Túlsúlyosnak ugyan nem túlsúlyos egyáltalán,de sajnos egyéb betegségek lehetnek(főleg mivel sajnos cigizik is vagy 30 éve,napi fél doboz).Emiatt is aggódom...:(
12-es.
Neke azért elég jól kezelte akkor a párod,de talán annyival jobb helyzetben voltál,hogy a te barátod nem tudhatta le annyival a dolgot,hogy "ő már öreg".Mert nálunk erre hivatkozik...:/
Pedig normális ebben a korban, ha dohányzik is, ráadásul régóta.
Nem kell ezért sírni. :) Mi az, hogy potyognak a könnyeid?? :)
Menjetek el sétálni, aztán hozd neki szóba a problémát.
Ha megsértődik, hát sértődjön, mi ő, valami kislány, cukorbaba, hogy meg se lehet beszélni vele semmit, meg megbántódik? :D
Pedig ezt jó lenne megbeszélni vele. Mert ez egy olyan dolog, ami mindkettőtöket érint. És ha a szőnyeg alá söpritek nem lesz túl jó vége. Finoman, de határozottan vezesd fel a dolgot. (Például mondd azt neki lehet, hogy "csak" egészségügyi a dolog, és azon egyszerűbb segíteni.) Ha többször is kudarcba fullad a dolog és ez téged zavar, akkor menj a te utadon. Vagy maradj mellette, és nem lesz szex. Esetleg maradj mellette és tarts szeretőt. (Azt is jó lenne tudni, vajon másra vágyik-e, és mással esetleg működik-e a dolog... Úgyértem, ha pl. meglát egy számára kívánatos nőt, van e esetleg látható reakció ott lent.) Esetleg van valakije.
Ha nézzük az életkorát meg azt hogy dohányzik simán lehet ez az oka. Akkor lehetne javasolni neki, hogy hagyja el a cigit és akkor van rá esély, hogy majd működik a dolog. Ha ezt sem szeretné akkor már fentebb leírtam a dolgokat. Még van egy másik lehetőség: egy ideig nem találkoztok, mondjuk 1 hétig és utána próbálkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!