Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Baj, ha elvárok néha kis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha elvárok néha kis ajándékokat meg odafigyelést?

Figyelt kérdés
párom naphosszat dolgozik, azt mondja anyagiak miatt, de csak akkor ad bele a közösbe, amikor elküldöm a boltba, azt mondja legyek türelmesebb, mert helyre kell hoznia a mínuszos munkáit. Én meg panaszkodtam, hogy soha nincs itthon, legalább néha hozhatna egy kis ajándékot v. egy szál virágot, v. valamit /nem toronyórát lánccal/, hogy kicsit kiengeszteljen, amiért mindig egyedül vagyok. Azt felelte, gondolt rá, eszébe jutott. De azért mégse hoz semmit. Nem gondolom, hogy emiatt nem szeretne, csak elgondolkoztatott, hogy az elején mindig kedveskedett, most meg lerendezi egy olyannal, hogy már így is túl sokmindent várnak el tőle, én meg hagyjam már őt békén. Más hogy éli ezt meg?
2013. aug. 12. 10:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is sokat vagyok a párom nélkül, de feltalálom magam.

Keress olyan elfoglaltságot, amit szívesen csinálsz, pl. kezdj el valami sportot.

Ha függővé teszed magad egy embertől, akkor egy percet sem fogsz kibírni nélküle.

2013. aug. 12. 10:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed, hogy a párod nem használ ki téged, akkor felesleges hisztizned. Ha kihasznál, akkor meg hagyd el.

Ő most éjjel-nappal dolgozik, hogy helyrejöjjön anyagilag, gondolom neki sem jó érzés, hogy te vagy elvileg a "családfő". Én biztos nem baszogatnám napi több 10 óra munka után, miért nem hoztál nekem desszertet?

Gondolom próbálja a vállalkozását kicsit feléleszteni, a piacra szeretne visszakerülni, majd ha egyszer lesz babátok és neked otthon kell maradni, akkor ne keseregj, hogy a gyededből nem tudsz magadra költeni semmit, hanem el tudjon halmozni mindennel és neked ne kelljen nélkülözni és kisgyerek mellett dolgozni, mert egy jól menő vállalkozást hozott létre, ehhez pedig sok munka, idő és türelem kell.

2013. aug. 12. 10:31
 13/16 A kérdező kommentje:
jól látod utolsó. nekem sem az az érzésem, hogy el akarja magát tartatni, nem egy selyemfiú típus, csak néha nekem is munka után sok a "jóból", hazaérek az üres lakásba, és ez mér néha kikészít, mert én játszom a családfőt, a türelmem meg fogyóban.
2013. aug. 12. 10:35
 14/16 A kérdező kommentje:
és azt sem értem miért írjátok, hogy olyasmit várok el, amit én sem teszek meg /én úgy érzem teszek és a kedvébe járok, nekem is vannak szar napok/. Nem tudok valakinek folyton csak adni-meg adni, ha nem kapok én is néha valamit. És hülyeség azt mondani, hogy nem vársz el a másiktól viszonzást. Ha megcsókolsz valakit, várod, hogy visszacsókoljon, nem ? Azért csinálja az ember az ilyesmit, mert kölcsönösen jó, szerintem.
2013. aug. 12. 10:46
 15/16 anonim ***** válasza:

Alapból ne azért kedveskedj, mert valamit vársz vissza. Akkor az csak kölcsönbe van. Ha kedveskedsz, azért csináld, mert jó a párodnak, jó neked, ne pedig úgy, hogy gondolatban listát vezetsz.

Te gondoskodó vagy, ő nem. Te így fejezed ki a szereteted, ő máshogy.

2013. aug. 12. 11:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Én úgy látom, hogy a párodnak most nagyon fontos a munkája, légy vele türelmes és megértő. Azzal állsz mellette ebben a nehéz időszakaban, ha nem raksz még egy problémát a nyaká kreba. Lesz olyan amikor maximálisan rád fog koncentrálni. Ha nehéz anyagi helyzetben van, egy virág is kiadás, ne anyagi ajandékokat várj el tőle! Ha hazajön közös programokkal színesítsétek az estét és ne szemrehányással vagy semmitmondò tv-zéssel! És máris jobban érzitek magatokat mindketten. Párod is kizökken, Te meg vele lehetsz, nem egy virággal.

Az én barátom abszolút nem volt sose ajándékozòs. Én is elvártam, volt h. szòvátettem. De meg mondta a lényeget: ha bejelentem h. kérek meglepit ugyse vesz, mert számítok rá. Azota már nem izgat, hogy ő nem hamoz el apròságokkal. Viszont igy mégis megszaporodtak, mert már tényleg nem várom el.

Azt pedig ne hidd h. egy férfi ajándéknak veszi, hogy főzöl rá. Ez inkább alap. És baj is ha jutalomként használod. Én örömmel főzök mondjuk

2013. aug. 12. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!