Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha elvárok néha kis ajándékokat meg odafigyelést?
Én is sokat vagyok a párom nélkül, de feltalálom magam.
Keress olyan elfoglaltságot, amit szívesen csinálsz, pl. kezdj el valami sportot.
Ha függővé teszed magad egy embertől, akkor egy percet sem fogsz kibírni nélküle.
Ha úgy érzed, hogy a párod nem használ ki téged, akkor felesleges hisztizned. Ha kihasznál, akkor meg hagyd el.
Ő most éjjel-nappal dolgozik, hogy helyrejöjjön anyagilag, gondolom neki sem jó érzés, hogy te vagy elvileg a "családfő". Én biztos nem baszogatnám napi több 10 óra munka után, miért nem hoztál nekem desszertet?
Gondolom próbálja a vállalkozását kicsit feléleszteni, a piacra szeretne visszakerülni, majd ha egyszer lesz babátok és neked otthon kell maradni, akkor ne keseregj, hogy a gyededből nem tudsz magadra költeni semmit, hanem el tudjon halmozni mindennel és neked ne kelljen nélkülözni és kisgyerek mellett dolgozni, mert egy jól menő vállalkozást hozott létre, ehhez pedig sok munka, idő és türelem kell.
Alapból ne azért kedveskedj, mert valamit vársz vissza. Akkor az csak kölcsönbe van. Ha kedveskedsz, azért csináld, mert jó a párodnak, jó neked, ne pedig úgy, hogy gondolatban listát vezetsz.
Te gondoskodó vagy, ő nem. Te így fejezed ki a szereteted, ő máshogy.
Én úgy látom, hogy a párodnak most nagyon fontos a munkája, légy vele türelmes és megértő. Azzal állsz mellette ebben a nehéz időszakaban, ha nem raksz még egy problémát a nyaká kreba. Lesz olyan amikor maximálisan rád fog koncentrálni. Ha nehéz anyagi helyzetben van, egy virág is kiadás, ne anyagi ajandékokat várj el tőle! Ha hazajön közös programokkal színesítsétek az estét és ne szemrehányással vagy semmitmondò tv-zéssel! És máris jobban érzitek magatokat mindketten. Párod is kizökken, Te meg vele lehetsz, nem egy virággal.
Az én barátom abszolút nem volt sose ajándékozòs. Én is elvártam, volt h. szòvátettem. De meg mondta a lényeget: ha bejelentem h. kérek meglepit ugyse vesz, mert számítok rá. Azota már nem izgat, hogy ő nem hamoz el apròságokkal. Viszont igy mégis megszaporodtak, mert már tényleg nem várom el.
Azt pedig ne hidd h. egy férfi ajándéknak veszi, hogy főzöl rá. Ez inkább alap. És baj is ha jutalomként használod. Én örömmel főzök mondjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!