Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha elvárok néha kis ajándékokat meg odafigyelést?
Baj, igen. Legalábbis nekem az lenne.
Ajándékot vársz és hisztizel.
Ha azt mondanád, adjon be a közösbe, igazad lenne. Ha elvárnád, hogy vásároljon be, igazad lenne.
De ajándékot vársz, abban pedig nincs igazad! Az ajándékot nem kikövetelni szokás...
Hisztisnek tűnsz.
Ha tartozásai vannak, akkor nem jogos.
Egyébiránt igen, amennyiben te is kedveskedsz neki (pl. a kedvenc ételével várod haza vagy sütivel vagy sörrel leped meg, stb, apróságok). Ha a részedről nem él a kedveskedés, akkor megint jogtalan a nyavalygás, mert olyasmit nem illik követelni, amit magunk sem teljesítünk.
Egy jó kapcsolat alapja többek között a kölcsönös odaadás, amibe az alkalmi kedveskedések, meglepetések is beletartoznak (szerintem) mindkét fél részéről.
A párod vagy belefáradt már a kapcsolatotokba (mivel nem érdekli az, hogy örömet okozzon neked), vagy az anyagi helyzetetek olyannyira lestresszelni, hogy tényleg kisebb gondja is nagyobb ennél, esetleg mint említettem: ha te sem kedveskedsz neki, akkor nem érti, hogy neki ugyan miért kellene.
Gondold végig, melyik lehet ezekből igaz. Ha az első, akkor azt mondanám lépj, a másik kettőt meg lehet oldani.
Az ajándék nevében benne van, hogy ajándék, tehát nem kikövetelni kell és elvárni, hanem vagy kapsz vagy nem.
Miért lennél attól boldog, hogy a párod azért visz virágot, mert tudja, hogy elvárod? Az téged miért tesz boldoggá?
Tudod, az ilyen dolgok miatt tartják a férfiak a nőket hisztisnek és kezdem megérteni őket.
Apropó, te meg szoktad lepni a párodat?
Én sokszor meglepem az enyémet, esetleg a kedvenc sörével várom vagy ha munkába indul, elrejtek a zsebében egy szeletet a kedvenc csokijából, de még sosem jutott eszembe, hogy igazán viszonozhatná.
Ha adok valamit, az önzetlenül teszem és nem azért, hogy visszakapjam.
Gyakorlatilag te most azért vársz jutalmat, hogy otthon várod őt.
32/N
"a párom nem ad haza"
Miért nem? Akkor végülis te tartod el? Miért?
Miért ajándékot vársz el előbb, miért nem azt, hogy kivegye a részét a közösen fizetendőkből?
azért nem ad haza, mert a vállalkozása eléggé a béka feneke alatt van, gondolom nem kell bemutatni a gazdasági helyzetet. Türelmet kért, hogy helyrerázza, mert van megrendelése, és később ő is ki akarja venni a részét.
Miért vagyok vele? Mert reménykedem a szebb jövőnkben, és ha szenvedek is kicsit, szeretem őt. Csak néha elfogy a türelmem? A kérdés arra is vonatkozott, hogy más nők hogy bírják a magányt? Nekem is van más elfoglaltságom is, de nem olyan, mintha a párommal lennék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!