Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Először is miért kell tagadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először is miért kell tagadni a végletekig ha viszonya van vagy volt? Milyen okokból? Másodszor hogyan zökkentsem ki a tagadásból?

Figyelt kérdés

Már minden ilyen kérdést elolvastam,ismerek is több alternatívát a tagadás magyarázataira,de egyszerűen fel nem fogom.Így gondoltam kiírom,hátha olvasok valami új - érthető megvilágítást/okot erre.

Másodszor pedig arra várok ötleteket,mi az amivel véget lehet venni a "tagadok" álláspontnak?Pedig valahol erre a kérdésre is tudom a választ,illetve gondolok egyre,de erre is remélem,hogy kapok új perspektívákat. Köszönöm!

2013. aug. 11. 10:00
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
Van aki több hónapig épít le lassan, nyíltan nem mond semmit.
2013. aug. 15. 14:16
 42/47 A kérdező kommentje:
41: Nyíltan nem mond semmit,illetve pont az ellenkezőjét ez nyilvánvaló. De ha ez van,akkor egy próbával tudnám kideríteni csak,nemdebár?
2013. aug. 15. 14:18
 43/47 A kérdező kommentje:
Szóval,ha nem hallgatom a magyarázkodásait,hanem megmondom Neki,hogy vége,akkor vagy A.,: elérte amit akar és akkor békén hagy és akkor ezzel kiszűröm,hogy egy olyan kapcsolatban éljek tovább,ami egyoldalú vagy B.,: mégjobban elkezd küzdeni és akkor kizárhatom ezt a leépítés dolgot és akkor mérlegelhetem folytassuk-e.
2013. aug. 15. 14:58
 44/47 anonim ***** válasza:
Pontosan! A kerdes az, h keszen allsz-e arra, h az elso pontot is valaszthatja.
2013. aug. 15. 15:27
 45/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az aggodalmad! Hidd el,akkor leszek jól,ha tisztán láthatok végre. Minden jobb ennél a bizonytalanságnál és igen bele veszem a pakliba az A-t is,de legalább akkor tudni fogom merre tovább és mi volt ez az egész. Számomra inkább a B lesz necces, illetve most az tűnik annak.
2013. aug. 15. 15:58
 46/47 anonim ***** válasza:

Remelem, h az elso mondatod nem cinikus, ugyanis tenyleg csak segiteni akarto/ok.

Nezd, tudom, ha szereted, marha nehez, de meg kell tanulni magadat tenni az elso helyre, nem fuggeni senkitol, semmilyen ertelemben.

Mindig csakis azt nezni, h nekem mi a jo, persze normalis keretek kozott.

Egy kapcsolat ket onallo, fuggetlen emberrol kell szoljon es nem szabad kesobb sem fuggeni a tarsunktol. Elsosorban nem anyagiakra gondolok.

En ezt tanultam a legutolso kapcsolatombol.

2013. aug. 15. 16:27
 47/47 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem cinikusan "mondtam",Én eddig se cinikuskodtam. Én teljesen más életfelfogás szerint élek,mint Te ezek szerint,de azért köszi,hogy próbáltál segíteni.
2013. aug. 15. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!