Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Először is miért kell tagadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először is miért kell tagadni a végletekig ha viszonya van vagy volt? Milyen okokból? Másodszor hogyan zökkentsem ki a tagadásból?

Figyelt kérdés

Már minden ilyen kérdést elolvastam,ismerek is több alternatívát a tagadás magyarázataira,de egyszerűen fel nem fogom.Így gondoltam kiírom,hátha olvasok valami új - érthető megvilágítást/okot erre.

Másodszor pedig arra várok ötleteket,mi az amivel véget lehet venni a "tagadok" álláspontnak?Pedig valahol erre a kérdésre is tudom a választ,illetve gondolok egyre,de erre is remélem,hogy kapok új perspektívákat. Köszönöm!

2013. aug. 11. 10:00
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

Hat igy mindjart mas.

Sajnalom, te meg nem allsz kesz a valtozasra, meg meg kell elned ezt a szenvedest.

2013. aug. 15. 13:09
 22/47 anonim ***** válasza:
Ha elköltözött, akkor nem akar még jobban megbántani. Lezárt téged. Közben nagyon szerethet csak jól titkolj.
2013. aug. 15. 13:12
 23/47 A kérdező kommentje:

*mióta elvileg (így fordítva értelmesebb)

Nem tudom miért "mindjárt más" és miért egyértelmű hogy "lezárt",de szeretném megérteni.

2013. aug. 15. 13:20
 24/47 A kérdező kommentje:
De azt is kifejthetnéd 22,hogy miért írtad korábban,hogy akkor aggódjak ha bevallja?
2013. aug. 15. 13:25
 25/47 anonim ***** válasza:

Ha elköltözött az a szerelem jele!

Nem tehetünk arról hogy nem informálod a válaszolókat. Az sem egyértelmű elköltözött vagy sem. Ne várj túl hasznos tanácsokat.

2013. aug. 15. 13:26
 26/47 anonim ***** válasza:

Nem latod magad kivulrol. Onallo vagy? Vagy inkabb ra tamaszkodtal? (Nem anyagilag gondolom.)

Nem akar megbantani, azert mondta, h szeret. Az en exem meg a koltozesem elott is azt mondta, h imad... gondolom.

Az lenne a legjobb, ha elkezdened megismerni onmagad, es ha rajossz, h ennel jobbat erdemelsz, akkor konnyen el fogod engedni, sot.

Sajnallak, h ennyire o a minden, ezt sosem szabad hagyni!

2013. aug. 15. 13:26
 27/47 A kérdező kommentje:
Nekem az van beadva,hogy munka miatt van távol.Én meg másra gyanakszom,amit Ő tagad,ennyi a történet,de nyugodtan lehet kérdezni,ha kell ahhoz,hogy SEGÍTENI tudjatok. Én nem tudom miért kell ilyen cinikusan fogalmazni "biztos szeret csak jól titkolja" meg a "szerelem jele az elköltözés" stb.? 24-es kommentemre írj légyszi,mert szerintem egyik szavaddal ütötted a másikat. És hidd el,felnyílik akkor is a szemem,ha nem degradálsz és ezt nem bunkón kérem.Már eleve felnyílóban vagyok nyilván azért írtam ki a kérdést.
2013. aug. 15. 13:40
 28/47 anonim ***** válasza:

Ugy gondolom, h varsz egy valaszolora, aki azt mondja, h hat igen, vele ez megtortent es most megis boldogok. Ha van is ilyen, az nem garancia arra, h veled is ez tortenik. Minden egyes nappal, amig a homokba dugod a fejed, a sajat draga idodet vesztegeted.

Hazasok vagytok?

2013. aug. 15. 13:42
 29/47 anonim ***** válasza:

Nem akarom vedeni a valaszolo kellegat (:)), de a legtobb ember csak ebbol ert, ilyen krizishelyzetben.

Te magad mondtad, h ha mond vmit elhiszed neki. Oda tesz, ahova akar.

Igen, sokszor kemenyebben kell fogalmazni, h lass is, ne csak nezz.

2013. aug. 15. 13:44
 30/47 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy Ti ketten vagytok itt és ismerem az álláspontjaitokat és Veletek beszélgetek,Titeket kérdezlek, fogalmam sincs miért gondolod,hogy másra várok.:) Tehát ez nem így van. Idén házasodnánk.
2013. aug. 15. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!