Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először is miért kell tagadni a végletekig ha viszonya van vagy volt? Milyen okokból? Másodszor hogyan zökkentsem ki a tagadásból?
Már minden ilyen kérdést elolvastam,ismerek is több alternatívát a tagadás magyarázataira,de egyszerűen fel nem fogom.Így gondoltam kiírom,hátha olvasok valami új - érthető megvilágítást/okot erre.
Másodszor pedig arra várok ötleteket,mi az amivel véget lehet venni a "tagadok" álláspontnak?Pedig valahol erre a kérdésre is tudom a választ,illetve gondolok egyre,de erre is remélem,hogy kapok új perspektívákat. Köszönöm!
Hat igy mindjart mas.
Sajnalom, te meg nem allsz kesz a valtozasra, meg meg kell elned ezt a szenvedest.
*mióta elvileg (így fordítva értelmesebb)
Nem tudom miért "mindjárt más" és miért egyértelmű hogy "lezárt",de szeretném megérteni.
Ha elköltözött az a szerelem jele!
Nem tehetünk arról hogy nem informálod a válaszolókat. Az sem egyértelmű elköltözött vagy sem. Ne várj túl hasznos tanácsokat.
Nem latod magad kivulrol. Onallo vagy? Vagy inkabb ra tamaszkodtal? (Nem anyagilag gondolom.)
Nem akar megbantani, azert mondta, h szeret. Az en exem meg a koltozesem elott is azt mondta, h imad... gondolom.
Az lenne a legjobb, ha elkezdened megismerni onmagad, es ha rajossz, h ennel jobbat erdemelsz, akkor konnyen el fogod engedni, sot.
Sajnallak, h ennyire o a minden, ezt sosem szabad hagyni!
Ugy gondolom, h varsz egy valaszolora, aki azt mondja, h hat igen, vele ez megtortent es most megis boldogok. Ha van is ilyen, az nem garancia arra, h veled is ez tortenik. Minden egyes nappal, amig a homokba dugod a fejed, a sajat draga idodet vesztegeted.
Hazasok vagytok?
Nem akarom vedeni a valaszolo kellegat (:)), de a legtobb ember csak ebbol ert, ilyen krizishelyzetben.
Te magad mondtad, h ha mond vmit elhiszed neki. Oda tesz, ahova akar.
Igen, sokszor kemenyebben kell fogalmazni, h lass is, ne csak nezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!