Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először is miért kell tagadni a végletekig ha viszonya van vagy volt? Milyen okokból? Másodszor hogyan zökkentsem ki a tagadásból?
Már minden ilyen kérdést elolvastam,ismerek is több alternatívát a tagadás magyarázataira,de egyszerűen fel nem fogom.Így gondoltam kiírom,hátha olvasok valami új - érthető megvilágítást/okot erre.
Másodszor pedig arra várok ötleteket,mi az amivel véget lehet venni a "tagadok" álláspontnak?Pedig valahol erre a kérdésre is tudom a választ,illetve gondolok egyre,de erre is remélem,hogy kapok új perspektívákat. Köszönöm!
De higyjétek már el,ha mondom,hogy megértem máshogy is.Igen,tudom,hogy van olyan aki nem,annál Én is ezt szoktam alkalmazni.:)
Te erről a mondatomról beszélsz: "Ő szava a döntő és képes vagyok elhinni amit mondd. De nem akarok hülye lenni sem." Akkor itt utólag nyomatékosítanám,hogy ezt nem úgy értettem inkább,hogy "de azért hülyére venni nem tud" szóval nem "oda tesz ahova akar" mert Nekem aztán pláne nem lehet alaptalan dolgokat bemagyarázni.
Csak ezt azért jegyeztem meg,hogy ne hallgassam a "ha nem tudsz bízni akkor tárgytalan az egész" hozzászólásokat,mert azt gondolom ez itt nem helytálló.
Ok, feladom, azt sem tudom mar, h mit varsz tolunk.
Mert lathatoan barmit mondunk, szemelyes tamadasnak fogod fel.
Mi mast lehetne tanacsolni?
A noi megerzes mukodik, majd utolag rajossz.
Nem írod le miért írtad,hogy akkor aggódjak,ha bevallja?:)
Én erre az egy kérdésre várom a választ a "kollegádtól" vagyis gondolom inkább kolleganők vagytok,amúgy meg csak reagáltam a hozzászólásaitokra.
Ugy erti, h a delikvens most ket lyukra jatszik, ez nekik a legidealisabb.
Ha viszont bevalllja, akkor dontott.
De akkor hogy kell elkepzelni? Hetvegere hazamegy hozzad?
Dehát ebből az következik,hogyha nem vallja be,akkor nem kell aggódnom,mert akkor nem olyan fontos a viszony (ha van) hogy borítson és ekkor nincs miért aggódnom.:) Nem? Mert ezek után meg teljesen mást írt....
Még annál is ritkábban jár haza,de hogy ez miért fontos!?:)
Teged nem zavar, h massal van, csak terjen vissza hozzad???
Hetvegenel is ritkabban...
En: Balra el.
37: Ilyen van?:) Mármint nem mintha a fejemben már nem fordult volna meg ilyesmi,de most hogy ilyen testközelben van a szituáció olyan képtelenségnek tűnik....
Lehet,hogy ki kéne próbálnom,erre csak akkor tudnám meg a választ,nemigaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!