Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Először is miért kell tagadni a végletekig ha viszonya van vagy volt? Milyen okokból? Másodszor hogyan zökkentsem ki a tagadásból?
Már minden ilyen kérdést elolvastam,ismerek is több alternatívát a tagadás magyarázataira,de egyszerűen fel nem fogom.Így gondoltam kiírom,hátha olvasok valami új - érthető megvilágítást/okot erre.
Másodszor pedig arra várok ötleteket,mi az amivel véget lehet venni a "tagadok" álláspontnak?Pedig valahol erre a kérdésre is tudom a választ,illetve gondolok egyre,de erre is remélem,hogy kapok új perspektívákat. Köszönöm!
Nem mindegy? Nem lesz őszinte, mert ez embertípustól is függ. Gerinctelen gyáva féreg, aki a biztos hátteréből magabiztos tud lenni. Stabil kapcsolat nélkül nézni is nehezebb az ilyennek. Ha szeretne nem lépne félre, bevallani nem fogja mert addig a másik fél is szívesen becsapja magát.
11-es voltam. Tapintatot itt ne várj! Másba rakja a szervét, nincs ezen mit beszélni. Derítsd ki és zárd le.
Jól van na,honnan tudhattam volna,hogy a "nem akar elveszíteni" mögött Te azt érted,hogy ettől függetlenül nem szeret.Sőt még azt is írtad,hogy akkor aggódjak ha bevallja,amiből szintén nem erre következtettem.
"nincs ezen mit beszélni" és kértem is,hogy ne.Köszi.
Pedig barmennyire is "kegyetlenul" fogalmaz, nala van az igazsag...
Te vagy neki a biztos hatter, a szobalany, a szakacs, a bebicsosz (ha van). De ettol fuggetlenul o jarja a kis koroket, a sajat szorakozasara. Elkepzelheto, h majd akkor fog lelepni, ha valaki megerinti.
Hidd el, h tapasztalatbol beszelek.
Ugyan ez volt a szituacio, annyi kulonbseggel, h voltak mar bizonyitekaim is, de meg nem tartam akkor ele. Es tagadott, koromszakadtaig.
Mert en voltam a biztos pont. Ha tenyleg szeretne, hidd el, a gatyaban tudna tartani a farkat, ha meg ilyen tipusu, akkor erre nem alapozhatsz.
Hidd el, az keves, h te szereted, mert latom, h ez van.
Ha gondolod, irhatsz privit.
18: Igen Nálam kizárja egymást,de a férfiak agya köztudottan másképp működik. Nem vagyok naiv,nem azért mondom. De ha nem szeret,akkor nem értem a küzdelmét.
19: Sem szobalány,sem szakács,sem semmi háztartásbeli dologra nem lehet mondani,hogy kihasznál, ugyanis elvileg mióta viszonya van,azóta relatíve el is költözött itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!