Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulnátok a férjetekhez, ha elment volna sátorozni 2 lánnyal és a barátjával?
Figyelt kérdés
Egy buddhista rendezvényre mentek 2 napra és közös sátorban aludtak mind a négyen. Férjem állítja, hogy nem történt semmi és én el is hiszem neki, hiszen részletesen elmondta, hogy mi volt. De akkor is, milyen dolog az, hogy idegen nőkkel együtt aludni úgy, hogy én vagyok a felesége, meg a barátja is, aki velük volt, ő is házas ember. Hogyan viszonyulnátok a férjetekhez ezután a történet után? Illik ilyet tenni?2013. aug. 8. 15:39
31/32 anonim válasza:
Nyilván ha megcsalt volna azt mondta volna hogy 3 férfival aludt egy sátorban. Szerintem sokkal fontosabb dolgot akart ő ott egy magcsalásnál.
32/32 anonim válasza:
Szia! Én pár órája tudtam meg,hogy a Párom a tudtomon kívül Balatonon volt nyaralni,elvileg ugyanilyen felállásban 2-2,bár azt nem tudom,hogy hol aludtak....így jutott eszembe,hogy pont láttam a napokban ilyen kérdést.Akkor még nem gondoltam volna,hogy ilyenen fogok keresztül menni.:( Szóval egyenlőre annyi,hogy együttérzek (sőt ha Te tudtál róla,akkor még jobb helyzetben is vagy - ezzel a jó a rosszban pozitívumot sugárzom).Én még nem tudom,hogy kibírja-e még ezt is a ~6 éves kapcsolatunk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!