Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viszonyulnátok a férjetekhez, ha elment volna sátorozni 2 lánnyal és a barátjával?
A bizalom nem ér semmit. Attól, hogy te megbízol benne, ő ugyanúgy megcsalhat.
Exférjem lenne már amúgy.
Az amerikai hippiknél volt jellemző, hogy a vad szexualitás, orgiák megfértek a buddhista útkeresés mellett. Kerouac könyvében A Dharma hobókban olvashatsz erről részletesen. Ez a sátoros buddhista tábor elsőre erre emlékeztet. Esetleg tantrát gyakoroltak, az európai értékrenddel nem számít megcsalásnak? :))
Valószínűleg nem történt semmi. Mindenesetre, nem volt jó ötlet a részéről...
Nem az számít, hogy egy sátorban aludtak, hanem hogy hiszel-e neki.
Én is voltam látogatóban valahol úgy, hogy 2 pasival aludtam egy szobában (külön ágyban), mert csak így fértünk el. Semmi nem történt, baráti viszony van köztünk, az is volt mindig, kizárólag a közös érdeklődési kör köt össze minket. Igaz, én akkor nem voltam még férjnél. De ha most kellene mennem a férjem nélkül, ugyanígy tennék. Természetesen előre szólnék, nem titkolnám el.
Ez nem illik vagy nem illik kérdése, hanem hogy hiszel-e neki. Ha igen, akkor lépj túl a dolgon. Ha nem... nos az egy másik problémakör, annak nem a sátorozás az oka. Vagy: menjetek együtt.
Te miért nem voltál ott?
Számomra ez nem illik-nem illik téma. Ha a férjem ezt tenné, akkor lapát. Nem is kérdés.
És nem azért, hogy megcsalhatott-e vagy sem, hanem a viselkedésért. Egy házas ember nem alszik együtt semmiféle leányzókkal, pláne nem egy sátorban. Ha már egyedül elmegy valahova, akkor magának sátor, vagy hotel, max. pasikkal alszik. Még így is meg lehet csalni bárkit, de dolgok egészen másként festenek.
18-as voltam: ja, látom. Kórházban voltál.
Ebben az esetben nálam biztosan lapátra tevődne.
Amikor te kórházban vagy, akkor nem látogat, nem veled törődik, hanem nyugodt szívvel elmegy bulizni és csajokkal fekszik össze egy sátorba? És még magyarázkodik, hogy nem történt semmi? Kit érdekel, hogy mi történt? Nem volt ott, amikor szükség volt rá. Pont.
A házasság erről IS szól: egymás támogatása a bajban.
Nálam a férjed viselkedése nem fér bele a bizalom-hűség-házasság körbe, az biztos.
Nekem ez nem férne bele egy házasságba, de van, akinek igen..
Én nagyon elgondolkodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!