Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit szólnál hozzá, ha kiderüln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Klaus7 kérdése:

Mit szólnál hozzá, ha kiderülne, hogy maffiózó a férjed? Gyermekeid apja. Hogyan reagálnál?

Figyelt kérdés
2013. aug. 7. 21:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Én férjemről egyből kiderülne ha ilyen lenne.

De ha esetleg mégis úgy hozná a sors hogy kiderülne az igazság akkor is csak akkor hinném el ha ő maga bevallja a dolgot.

Nem tudnám hogy mi lenne, ha veszélyes ember lenne az biztos hogy elmenekülnék gyerekeimmel együtt nem azért mert félnék tőle, hanem egyszerűen attól hogy bármikor megölhetik vagy rátámadhatnak és akkor előbb utóbb mi következnénk vagy rosszabb. Én is külföldre menekülnék ha kell egy másik kontinensre és azon is elgondolkodnék hogy új nevet veszek fel, a gyerekeimmel együtt, még a külsőm is megváltoztatnám.

2013. aug. 7. 22:16
 12/31 anonim ***** válasza:
86%
Megdöbbennék hogy van férjem. 35/F
2013. aug. 7. 22:17
 13/31 anonim ***** válasza:
#6 olyanokat ossz ki,akiket érdekel. köszönöm.
2013. aug. 7. 22:24
 14/31 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelő nem a magyarországi szerencsétlenségekre gondolok hanem egy nagy erős maffia tagjára legyen az akár a cosa nostrából vagy az orosz maffiából... akinek meg nem tetszik a kérdés és nem tud értelmes válaszokkal szolgálni az ne is írjon köszi!
2013. aug. 7. 22:34
 15/31 anonim ***** válasza:
Én magamon csodálkoznék,hogy nem vettem észre
2013. aug. 7. 22:55
 16/31 anonim ***** válasza:
83%

De Cosa Nostra meg Orosz maffia :D :D :D

Csak nem ő a Gambino klán feje John Gotti halála óta :D :D :D

2013. aug. 7. 23:09
 17/31 anonim ***** válasza:
Elég idétlen kérdés, ha egy nő ilyenhez megy feleségül az tudja, sőt élvezi a gyümölcsét, ha később mégse tetszik neki, akkor Igy járt.
2013. aug. 8. 00:28
 18/31 anonim ***** válasza:
Szomorú lennék, hogy szellemileg, lelkileg ennyire alacsony szinten van....... HA nem változtatna, akkor elválnék.
2013. aug. 8. 09:31
 19/31 anonim ***** válasza:
Gyerekek ez kamu! Klausnak a mániája kamu kérdéseket feltenni!
2013. aug. 8. 10:06
 20/31 A kérdező kommentje:
Miaz hogy a mániám kamu kérdéseket feltenni te köcsög?
2013. aug. 8. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!