Mit tennél, ha kiderülne, hogy a férjed verte a volt feleségét, akiről addig nem is tudtál?
Sokkot kapnék, hogy ilyen rossz az emberismeretem, pedig azt hittem, jó.
A fickót kirúgnám azonnal, ez egyértelmű (amennyiben teljesen biztos az információ, egyébként beszélnék vele). A biztonság kedvéért egyik kezemben telefonnal a rendőrség számával, a másikban valami tompa ütésre képes fegyverrel... Az első gondolatom legalábbis ez.
Aztán felkészülnék a következő hónapokra, mert valószínűleg nem lesz egy leányálom.
A férjemnek én is a második felesége vagyok
Feleségről tudtam, verésről sokáig nem. Egyszer valahogy feljött a téma, és elmondta, volt olyan, hogy úgy verte szájba, hogy utána hetekig csak szívószállal tudott enni a nő.Hogy miért? Mert féltékenységi rohamában konyhakéssel akarta leszúrni, mikor aludt.
Én 19 éve vagyok a felesége, soha még a hangját sem emelte fel velem, nem még a kezét....
Erősen elgondolkodnék a kapcsolatunk folytatásán...
7: a "verte a feleségét" és az arcon vágta mert az késsel támadt rá álmában két külön fogalom...
Mi azon a verés, ha az életét féltve arcon vág valakit, aki álmában késsel ébresztette fel???
Ne haragudj, de a véres az, amikor indokolva vagy indokolatlanul, de agresszív felindulásból szánt szándékkal bántalmazunk valakit, anélkül hogy az kárt okozott volna bennünk vagy annak szándékát mutatná. Ha engem megtámadnak és neadj' isten a dulakodásban eltöröm a másik kezét, akkor nem "megverem" hanem jogos önvédelmet követek el, basszus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!