Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házaspárok! Mennyi időtök van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házaspárok! Mennyi időtök van egymásra?

Figyelt kérdés

Elsősorban azoktól kérdezem, ahol (leginkább a férj) legalább 8 órában dolgoznak. Milyen műszak? Mennyi időtök van egymásra? Hogy telnek a hétvégék?

Amikor iskolába jártunk a barátommal (elég régóta együtt vagyunk), elég rossz volt, hogy reggel 6-6:30-kor keltünk, irány az iskola, ott voltunk leggyakrabban 3-ig, hazamentünk valamelyikünkhöz, egész este házit írtunk, zuhany, evés, mentünk aludni, másnap pedig ugyanez.

Most a barátom külföldön dolgozik, októberben költözöm én is utána, mert addigra keres meg annyi pénzt, hogy nekem is meglegyen az indulótőkém. Valószínűleg rögtön munkába fogok állni, és talán mindketten fizikai munkát fogunk végezni reggel nyolctól délután négyig. Félek, hogy nem jut annyi időnk egymásra, mint szeretném. Mert nem lesz elég szabadidőnk, vagy túl fáradtak leszünk...

2013. aug. 7. 16:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Én nem bírnám ki, ha a barátom ismeretlen időpontban végezne. Ahol most dolgozik, ott is előfordul egy-egy óra túlóra, de hogy éjszakáig bennmaradjon... elég rossz lenne, még a körömrágásra is rászoknék. Sajnálom, hogy ez van veletek...

Ezen gondolkodom most, mivel most elég sokat fogunk tudni félretenni, hogy olyan vállalkozásba kellene kezdeni, ami nem emészt fel rengeteg időt, vagy ha mégis, többnyire otthonról végezhető. Szerencsére hasonlóak az életcéljaink és a képesítésünk is, biztos ki tudunk találni valamit. Az sem kell, hogy sok pénzt keressünk vele, nekem az egyszerű életre sokkal inkább igényem van.

Meg hogy ha valaki fizikai munkát végez, az fizikailag van kipurcanva nap végére, aki meg szellemit, az meg agyilag nincs már ott este... Habár a barátom most fizikai munkát végez, de szellemileg is szinte semmi, mert nem alszik jól és még nincs rutinja.

Arról nem is beszélve, hogy hülye kettős természete van az időnek... Most is, este skype-on beszélünk, és az az 1-1.5 óra egy pillantás alatt eltelik, a nap további része pedig zötyög ugyan, de lassabban telik mint máskor. Ha együtt vagyunk akkor is ez van, a hétvége két pislogás, és minél jobban érezzük magunkat, annál rövidebbeket kell pislogni hozzá.

Köszönöm a válaszokat!

2013. aug. 7. 21:28
 12/12 anonim ***** válasza:

A férjem hétköznap dolgozik 6kor elmegy, 8tól 8ig munka. Fél 10re ér haza este. Hétvége szabad.

Én szerdánként, illetve hétvégén vagyok szabad, hétfő kedd, és csütörtök péntek a munka. ilyenkor 10től 6ig.

Negyed 7re érek haza. Megnézem a híradót, aztán megfőzöm a férjem vacsoráját, illetve a sajátomat. Ezalatt felsöprök, felmosok, elmosogatok. Van egy kis időm olvasni is. Mire végzek addigra a férjem haza is ér. Adok neki enni, közben mesét néz illetve beszélgetünk. Amíg emésztjük a kaját, addig játszunk együtt(egymás ellen) a gépen, aztán 11 körül zuhanyozunk együtt:) majd ágy:)

Szerdánként a többi tennivaló, illetve a hétvége valamelyik napján szoktam elintézni a mosást, és együtt megyünk bevásárolni.

Havonta átlagosan 1-2szer látogatjuk a családját, illetve 2 havonta találkozunk a haverokkal. Olyankor dorbézolás a Margit szigeten, éjszakai társasjáték- kártya, bowling, koncert, biliárd, vidámpark..ilyesmi szokott lenni.

Illetve évente 1szer az évfordulónkon moziba megyünk kettesben, és 1szer abba az étterembe, ahol az esküvői ebédünk volt. Házassági évfordulót ünnepelni.

Van időnk egymásra, bár a férjem azt szeretné, ha azért fizetnének neki, hogy itthon legyen velem egész nap:) lehetőleg az ágyban, meztelenül:)

27/N

2013. aug. 9. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!