Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házaspárok! Mennyi időtök van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házaspárok! Mennyi időtök van egymásra?

Figyelt kérdés

Elsősorban azoktól kérdezem, ahol (leginkább a férj) legalább 8 órában dolgoznak. Milyen műszak? Mennyi időtök van egymásra? Hogy telnek a hétvégék?

Amikor iskolába jártunk a barátommal (elég régóta együtt vagyunk), elég rossz volt, hogy reggel 6-6:30-kor keltünk, irány az iskola, ott voltunk leggyakrabban 3-ig, hazamentünk valamelyikünkhöz, egész este házit írtunk, zuhany, evés, mentünk aludni, másnap pedig ugyanez.

Most a barátom külföldön dolgozik, októberben költözöm én is utána, mert addigra keres meg annyi pénzt, hogy nekem is meglegyen az indulótőkém. Valószínűleg rögtön munkába fogok állni, és talán mindketten fizikai munkát fogunk végezni reggel nyolctól délután négyig. Félek, hogy nem jut annyi időnk egymásra, mint szeretném. Mert nem lesz elég szabadidőnk, vagy túl fáradtak leszünk...

2013. aug. 7. 16:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

nyilván nem annyi, mint amennyit szeretnék, de meg lehet oldani

ha mindketten dolgoztok, egyértelműen kevesebb jut egymásra

viszont már nemcska a mennyiség, hanem a minőség is számít

2013. aug. 7. 16:21
 2/12 anonim ***** válasza:
15%
Ja kérem, a nagybetűs élet már csak ilyen! Nem lehet mindig egymásba bújni, kamatyolni!
2013. aug. 7. 16:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok időnk van, a férjem dolgozik és hatkor jön haza. Heti két edzés ilyenkor este nyolcra megyek érte. Hétvégén viszont mindig együtt vagyunk és szinte mindig van valami jó programunk
2013. aug. 7. 16:29
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnek igaza van!
2013. aug. 7. 16:30
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A párom reggel 8-tól du. 5-ig dolgozik. Fél 6-ra ér haza. Én reggel 9-től dolgozom du. 5-ig és én is fél 6-ra érek haza. Megvacsorázunk 6-ig, én megcsinálom a házi munkát, ő addig elmegy bevásárolni, vagy fordítva. Utána fürdünk. Általában 8-ra kész vagyunk minden "kötelező" dologgal, és utána egymással foglalkozunk. Beszélgetünk, vagy kibontunk egy bort, esetleg sétálni, fagyizni/sütizni megyünk...feltaláljuk magunkat. Ált. fél 11-11 között fekszünk aludni. Hétvégén általában kirándulunk, túrázunk, pecázunk, vagy X-boxozunk beszívva. :D Szerintem elég időt töltünk együtt. Néha szoktunk csak fáradtak lenni (szellemi munkát végzünk mindketten) de olyankor tiszteletbe tartjuk, ha a másik pihenni akar. 6 éve vagyunk együtt, 3,5 éve együtt lakunk.
2013. aug. 7. 16:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 8-kor kezdek, 5-7 között végzek. A férjemnek kötetlen a munkaideje, de kb egyszerre érünk haza. Őszintén megmondom, annyira sok figyelmet és kommunikációt igényel a munkám, hogy este annak örülök, ha senki nem szól hozzám.

A férjem gyakran nehezményezi, de ha egy-egy estét hagy, amikor csak nézek ki a fejemből, másnap több az energiám.

Mondjuk olyan típus vagyok, aki rettentő jól elvan egyedül is, így nincs 24 órás társaságigényem. Sőt, az lenne nekem az igazi kikapcsolódás, ha két napig egyedül lehetnék otthon és senki se nyitná rám az ajtót. Magam se gondoltam, hogy ennyire telítődni lehet a kommunikációval, de eljutottam erre a pontra :)

2013. aug. 7. 17:18
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Még nem a férjem, az élettársam. Kamionozik, én meg üzletvezető helyettes vagyok. Múlt héten nem találkoztunk, kint volt Olaszországban. Pénteken ő jön haza, szombat, vasárnap otthon lesz. Én holnaptól húzom a délutánosokat fél 1-től este 9-10ig(jövőhét szerdáig). Mi már annak is örülünk, ha egy ágyban alszunk el.
2013. aug. 7. 17:57
 8/12 A kérdező kommentje:

Ez szomorú. Tudom, hogy sokan nehezebb helyzetben vannak, mint mi, de én akkor is többre vágyom. Rengeteg kapcsolatot láttam az időhiány miatt tönkremenni (váltott műszak, 12-órázás), én viszont szeretnék vele megöregedni és viszont.

Már így is elég rossz, hogy két hónapig nem látjuk egymást. Mi is örülni fogunk, amikor végre egy ágyban alszunk el megint...

2013. aug. 7. 18:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező! Sajnos ez ilyen lesz mindig, hacsak nem vagy olyan szerencsés helyzetben hogy a munkád nem igényel minden nap sok órát, és úgy is meg tudsz élni.

Férjemmel 9-re járunk be, kb 6-ig vagyunk, 7-re hazaérünk. Szellemi munkát végzünk, de épp ezért agyilag totál leszívva érezzük magunkat sokszor. Itthon főzünk vacsorát, megesszük egy sorozat epizód előtt, mosogatás, fürdés, aztán már sok idő nem marad. Ha konditerembe megyek akkor igyekszem reggel menni (csak hát jó korán van...) hogy este ne legyen még kevesebb időnk egymásra. Hétvégén azért jobb, akkor sokat vagyunk együtt. Meg az is szerencsés, hogy közel van a munkahelyünk ezért sokszor együtt megyünk és együtt jövünk, ez sokat számít.

Azt tanácsolnám neked, hogy ha fizikai munkát végeztek akkor szellemi dolgokat csináljatok együtt otthon, de olyat amihez nem csak úgy az ágyban kell feküdni mert különben elalszotok! :) (én tuti elaludnék). Pl masszírozzátok meg egymást pár naponta, ahol a munka miatt fáj vagy fáradt, ilyesmi. Hétvégén pedig mondjuk egy nap mozduljatok ki azért (kell a változatosság) egy nap meg legyetek otthon együtt, esetleg sétáljatok a környéken kicsit. A lényeg hogy olyan tevékenységeket kell végezni amit nem csak úgy csináltok hogy egymás mellett, hanem konkrétan együtt, egymásra figyelve, és attól az a rövid idő is értékesebbnek fog tűnni, mintha egy sorozatot néznétek egy órán keresztül egymás mellett, de nem egymásra figyelve :)

2013. aug. 7. 19:05
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

A férjemnek szinte kiszámíthatatlan a munkaideje. 8 órát van bent minimum és volt már bent 16-ot is, hogy 3 órát aludt, mert másnap 8-ra kellett mennie.

Heti 2 szabadnapja van, de néha csak egy. Általában éjszakába nyúlik a dolog, de 10-nél előbb nem szokott végezni. Szabadnapja általában hét közben van.

Én minden hétköznap dolgozom heti 3-szor 8 órát és 2-szer vagy 3-szor 14-et. Nagyon ritkán van együtt a szabadnapunk.

Van egy gyerekünk is, akit hét közben bölcsivel oldunk meg, ha én 14-ezek akkor igyekszünk úgy alakítani, hogy ő pont akkor legyen szabadnapos.

Heti pár órát vagyunk együtt úgy, hogy nem alszunk éppen.

Ez van, de lesz ez jobb is.

2013. aug. 7. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!