Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A papucs férj vagy a behódoló feleség hűtlenebb?
Félreertheto a kerdesem.
Tehat ha valaki behodol a kapcsolatban -fuggetlenul attol, hogy ferfi vagy no- az hutelnebb, mint egy olyan ember, aki nem hodol be, hanem a kapcsolaton belul is kiall magaert.
Aki behódol, az véleményem szerint beszari és gyenge, nem az a fajta, aki képes háttérjátszmákra. Az meg, akinek kielégítő egy másik ember uralása egy kapcsolaton belül, az megleli benne az örömét.
Továbbra is úgy gondolom, hogy teljesen lényegtelen, de ha választani kell, akkor az erősebbre szavazok.
Szerintem nem függ ettől.
Az örömlány barátnőm tele volt olyan vendégekkel,akik otthon totál papucsok,ott pedig kiélhették magukat.Álmodban nem gondoltad volna kik mentek oda,(egyetemi tanár,aki az ősi sumér nyelvet beszéli és tanítja szinte egyedül Magyarországon,otthon totál papucs stb)
Onnan tudom egyébként,hogy egymás mellett laktunk egyébként,láttam a "repertoárját".
A nem behódoló pedig szeret viszont hódítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!