Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Azt hiszem a férjemnek kiszivt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem a férjemnek kiszivták a nyakát. Mit tegyek? Rákérdezzek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 1. 08:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerintem több hűtlen ember van, mint részegen nyakon harapott.
2013. aug. 1. 12:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is érzékeny a bőröm, és vakarásra véraláfutásos lesz. Múltkor pl a mellem viszketett nagyon valamiért, és nagyon csúnya lett. Jó, hogy párom nem borította rám az asztalt, minek van kiszívva a mellem :D Fel sem merült benne. De ő is megkérdezte mi az, az tény.
2013. aug. 1. 12:52
 13/18 anonim ***** válasza:
70%
Most hogy mondod, a mellem is elkezdett viszketni egyik nap, már úgy voltam vele, hogy lehet ekcémás lettem. Most megnéztem és teljesen olyan, mint ha kiszívták volna. :D Látod kérdező, a nyakamon és a mellemen is van, ha féltékeny buta párom lenne már kaptam volna pár pofont. Ettől függetlenül tényleg nem ritka a megcsalás.
2013. aug. 1. 12:55
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
Most, hogy olvasom a kommenteket, megnyugodtam, hogy ekcéma lehet, esetleg kivakarás. Vagy kiszívás..
2013. aug. 1. 12:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Azért, aki látott már ekcémát is, meg kiszívást is, azzal ezt nem lehet elhitetni, hogy egyforma.
2013. aug. 1. 12:59
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Nekem nem ekcémás a mellem, csak viszketett a műszálas ruha miatt. Így totál úgy nézett ki. Tudom, láttam már kiszívott nyakat is :D

De azt azért általában tudja valaki, hogy a párja bőre érzékeny is.

LOL most jut eszembe múltkor páromat valami fertőzött szúnyok csípte meg és annak a kivakart helye is egy nagy lila folt lett, azután is megvolt, hogy a seb már nem. Mondjuk eszembe sem jutott, hogy valaki kiszívta a bokáját. Ha mégis...egészségére :D

2013. aug. 1. 13:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Csalóka!

Nekem volt a bőröm pár helyen műtve a nyakamon is, pár centis részek.

A heg megmaradt.

ha erőlködök a vc-n vagy az edzőteremben, belilul, jó pár napig, sokszor volt, egyszer kérdezte csak meg a párom, és elmagyaráztam neki, azóta nem csesztet.

De lehet bogár, rovar csípés is.

Kérdezd meg tőle, az a legjobb.

2013. aug. 1. 15:54
 18/18 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem, és azt mondta, hogy ő ma vette észre, és valami bőrprobléma lehet szerinte.

Nem tudom mit gondoljak. Remélem igazat mond...

2013. aug. 1. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!