Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Rákérdezzek?
Tegnap nem aludtunk itthon a gyerekekkel és ma mikor hazaértünk láttam hogy a pezsgő eltűnt a szekrényből és van 2 pohár a mosogatóban ami nem volt benne!
sztem nő volt nála.
ha rákérdezek úgyis tagadni fogja. hogy derítsem ki hogy ki volt nála?
Ennek barátai? hát azok nincsenek! ma reggel locsolás közben az üres üvegeket is megtaláltam a kert végében. nem is 1et hanem kettőt. erős sejtésem van arról hogy viszonya van az egyik alkalmazottjával. Rajta vagyok és remélem sikerül kiderítenem hogy mi volt itt! :-(
Most ment el dolgozni. épphogy felkelt már kötözködött! nem jó a kaja, miért szívtam el a cigijéből kb 5 szálat?! még köszönni is elfelejtett mikor indult. én + jó hangosan utána kiabáltam hogy szia. undorodok tőle! :-(
Néztem
semmi
de nem is kellett hívnia ha az a nő volt nála, hiszen 1űtt dolgoznak éjjel.
Vittem neki cigit
kérdeztem tőle hogy kér e még valamit? esetleg pezsgőt? úgy rám ordított hogy még a végén én kapok mert kérdezni mertem :-(
Más nyom nincs :-(
eddig úgy néz ki hogy nem az a nő volt nála
már 2x voltunk külön a nőügyei miatt de a gyerekek miatt másodszor is visszajöttem mert el akarta venni őket tőlem és akkor más megoldast nem láttam :-(
az a baj hogy én már 1általán nem szeretem! sőt!!!!! csak abban bízom hogy a gyerekek is rájönnek hogy milyen ember és önszántukból jönnek velem! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!