Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Rákérdezzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Rákérdezzek?

Figyelt kérdés

Tegnap nem aludtunk itthon a gyerekekkel és ma mikor hazaértünk láttam hogy a pezsgő eltűnt a szekrényből és van 2 pohár a mosogatóban ami nem volt benne!

sztem nő volt nála.

ha rákérdezek úgyis tagadni fogja. hogy derítsem ki hogy ki volt nála?

2013. jún. 23. 23:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire hülye nem lehet...
2013. jún. 24. 00:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Nézd meg, hogy ki volt az utolsó a híváslistájában. Gondolom beszéltek telón mielőtt felhívott bárkit is a lakásotokba, hogy jöhet. Ha a barátja volt esetleg, akkor is..
2013. jún. 24. 07:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, hogy hová lett a pezsgő, mert megkívántad, de nem találod. Ha szeretője van, akkor ennyire hülye nem lenne, hogy nem tünteti el a nyomokat.
2013. jún. 24. 11:37
 4/13 A kérdező kommentje:

Ennek barátai? hát azok nincsenek! ma reggel locsolás közben az üres üvegeket is megtaláltam a kert végében. nem is 1et hanem kettőt. erős sejtésem van arról hogy viszonya van az egyik alkalmazottjával. Rajta vagyok és remélem sikerül kiderítenem hogy mi volt itt! :-(

Most ment el dolgozni. épphogy felkelt már kötözködött! nem jó a kaja, miért szívtam el a cigijéből kb 5 szálat?! még köszönni is elfelejtett mikor indult. én + jó hangosan utána kiabáltam hogy szia. undorodok tőle! :-(

2013. jún. 24. 13:21
 5/13 anonim ***** válasza:
Ne nézted meg a telefonját?
2013. jún. 24. 14:55
 6/13 A kérdező kommentje:

Néztem

semmi

de nem is kellett hívnia ha az a nő volt nála, hiszen 1űtt dolgoznak éjjel.

2013. jún. 24. 15:46
 7/13 A kérdező kommentje:

Vittem neki cigit

kérdeztem tőle hogy kér e még valamit? esetleg pezsgőt? úgy rám ordított hogy még a végén én kapok mert kérdezni mertem :-(

2013. jún. 24. 15:49
 8/13 anonim ***** válasza:
ja értem, akkor lehet, hogy együtt jöttek haza.. más egyéb nyom?
2013. jún. 24. 15:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Legjobb védekezés a támadás... Ne hagyd magad.. Ha hazajön, mond neki, hogy elválsz/elhagyod, ha a reakciója, az, hogy rendben, akkor nincs miről beszélni, ha tiltakozik, akkor próbáld megbeszélni vele a helyzetet. Én is pont most csináltam végig ezt..:(
2013. jún. 24. 15:51
 10/13 A kérdező kommentje:

Más nyom nincs :-(

eddig úgy néz ki hogy nem az a nő volt nála

már 2x voltunk külön a nőügyei miatt de a gyerekek miatt másodszor is visszajöttem mert el akarta venni őket tőlem és akkor más megoldast nem láttam :-(

az a baj hogy én már 1általán nem szeretem! sőt!!!!! csak abban bízom hogy a gyerekek is rájönnek hogy milyen ember és önszántukból jönnek velem! :-(

2013. jún. 24. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!