Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek újra vonzó a férjem számára?
14 éve vagyunk együtt,van egy 4 és egy 2 éves kisfiúnk.Nemigazán jövünk ki már egymással,szinte mindig veszekszünk.Szeretném őt újra meghódítani,de ha eljön az este,akkor mindig eszembe jönnek azok a szavak,amiket hozzámvág a veszekedésekkor és elmegy minden kedvem a kedveskedéstől oly annyira,hogy inkább még beszélni sincs kedvem vele,nem még melléfeküdni.Van hogy 3-4 hétig sincs sex,nemtudom magam rávenni ilyenkor,hogy hozzábújjak,de mégis azt várom hogy keressen,szeressen,öleljen.
Ezt így nem lehet leírni,de remélem a lényeget értitek.
Mintha nem latnank a fatol az erdot?!
Te is es a ferjed is ki vagytok merulve. A ferjed a munka es allando anyagi problemak miatt, te pedig a gyerekek es a bezartsag miatt. Talan depresszio is van mindkettotokben.
Mondjuk ez nem jogositja fel sem a ferjedet, hogy ongyilkossaggal, sem teged, hogy elhagyassal fenyegetozz.
Te azt varod, hogy "tiszteljen" es "szeressen" es o is azt varja, hogy "tiszteld" es "szeresd".
Amikor mi ilyesmi helyzetbe kerultunk, akkor nekunk a parterapeuta azt mondta, hogy probaljuk kivulrol nezni magunkat. Szep csalad, okos gyerekek. Haladunk. Kivulrol lathato. Meg akkor is, ha ezt belulrol nem erzekeljuk. Nalatok is csalad van. Munka van. Gyerekek vannak. Problema is van. Raadasul godorben is vagytok.
Tudom, hogy bedobnad a torulkozot, mert ugy erzed, hogy a ferjed valamilyen szinten birtokol. En megis arra buzditanalak, hogy probalj adni elvarasok nelkul. Bizz abban, hogy a ferjed a lelke melyen jo ember es remelhetoleg ennek hatasara o is nyitni fog.
Itt egy komoly gond van. Az, hogy irtózatosan primitív vagy kérdező.
Ha ez a történet igaz és úgy igaz, ahogy leírtad, akkor te fogyatékos vagy. Ritkább a nőknél a fogyatékosság, de van.
Tényleg primitív?Azért ,mert próbálom helyrehozni a házasságomat,akkor is,ha gondjaink vannak.
Egyébként 2 diplomás pedagógus vagyok,és igen igazak, amit leírtam.Gondolom neked senkid sincs,akit szerettél volna,de olyan sincs aki téged szeretne!
Az ilyen emberek,mint Te, ne is írjanak sem jót,sem rosszat!
Kedves Kérdező!
Kérlek próbálj meg csak a jóindulatú, segítő szándékú hozzászólásokkal foglalkozni- rosszindulat, mindig volt és lesz, de legjobb, ha eleresztjük a fülünk mellett : )
12-esnek (is): igen, nekem (nekünk) "bejött" az ima, azért ajánlottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!