Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek újra vonzó a férjem számára?
14 éve vagyunk együtt,van egy 4 és egy 2 éves kisfiúnk.Nemigazán jövünk ki már egymással,szinte mindig veszekszünk.Szeretném őt újra meghódítani,de ha eljön az este,akkor mindig eszembe jönnek azok a szavak,amiket hozzámvág a veszekedésekkor és elmegy minden kedvem a kedveskedéstől oly annyira,hogy inkább még beszélni sincs kedvem vele,nem még melléfeküdni.Van hogy 3-4 hétig sincs sex,nemtudom magam rávenni ilyenkor,hogy hozzábújjak,de mégis azt várom hogy keressen,szeressen,öleljen.
Ezt így nem lehet leírni,de remélem a lényeget értitek.
Kedves 6-os!
Pont az,hogy nem utasítom el,csak nekem nem megy a közeledés felé,ha engem megbánt.
De ő a veszekedések után miért vár még heteket,hogy közeledjen?
5ös! Ha valaki hívô, mennyiben változik a házassága?
Neked talán bejött a közös imádkozás? -csupán érdeklôdöm, nem leszólni akarlak.
mindenfélét,amiről tudja,hogy fáj nekem.
pl.semmire való vagyok,ha éppen elsózom az ételt,nekem semmibe nincs beleszólásom,csak neki,mivel ő keres,én csak GYED-en vagyok,Övé a ház,nekem kell mennem innen,ráadásul a családomat is a szájára vette már,hogy" kik vagyunk mi?" meg ilyenek.
hozzáteszem, mindennap megfőzök,mosok,vasalok,takarítok,háziállatokat ellátom a gyerekek mellett,kertet lerendezem,mikor kell.Amit egy normális feleségnek meg kell csinálni megcsinálom,plusz még a gyerekeket is ellátom.Ő reggel fél 5 kor elmegy este ér haza fél 8-kor,építőiparban dolgozik.
Nem igazán értem, miért kell vallási vitákba bonyolódni egy ilyen kértésnél, pedig nem vagyok hívő, sőt. Az ima is segíthet, ha hisznek benne, ha látják egymáson, hogy fontos még a másiknak a házasságuk. Ez a kulcs, mindegy, milyen formában, de közös akarás kell ahhoz, hogy rendbe lehessen hozni. Szerintem a problémátok nagyon is gyakori. Valahányszor előjön egy vitás helyzet, nem csapatként álltok a problémával szemben, hanem egymást látjátok a problémának. Így marha nehéz bármit is megbeszélni, és utána érzelmileg pozitívan kijönni belőle. Nap mint nap ezt látom - hálistennek nem a saját kapcsolatomban.
Továbbra is fenntartom azt, hogy a szex hiánya csak egy tünet, ami aztán még több feszkót generál.
A gondjaitokkal nem egymáshoz, hanem egymás ellen fordultok, a veszekedések végét pedig nem követi se kompromisszum, se kibékülés. Heteknek kell eltelni, míg annyira "elfelejtitek" a sérelmeket, hogy legyen kedvetek a szexhez. Ezen kell változtatni. Itt nem segít a szexi fehérnemű, meg a Cosmopolitan tévedhetetlen tippjei. Ide őszinte és nem támadó beszélgetés kell. Abból pedig sok.
Talán pont az lombozza le, hogy bármikor közeledhet...
Az embereket általában az izgatja, amit nem kaphatnak meg!
Csomagolj és menj!
Majd rájön, hogy ez a semmirekellő mennyi mindent megcsinál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!