Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogyan legyek újra vonzó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek újra vonzó a férjem számára?

Figyelt kérdés

14 éve vagyunk együtt,van egy 4 és egy 2 éves kisfiúnk.Nemigazán jövünk ki már egymással,szinte mindig veszekszünk.Szeretném őt újra meghódítani,de ha eljön az este,akkor mindig eszembe jönnek azok a szavak,amiket hozzámvág a veszekedésekkor és elmegy minden kedvem a kedveskedéstől oly annyira,hogy inkább még beszélni sincs kedvem vele,nem még melléfeküdni.Van hogy 3-4 hétig sincs sex,nemtudom magam rávenni ilyenkor,hogy hozzábújjak,de mégis azt várom hogy keressen,szeressen,öleljen.

Ezt így nem lehet leírni,de remélem a lényeget értitek.

2013. júl. 31. 15:43
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os!

Pont az,hogy nem utasítom el,csak nekem nem megy a közeledés felé,ha engem megbánt.

De ő a veszekedések után miért vár még heteket,hogy közeledjen?

2013. júl. 31. 16:04
 12/39 anonim ***** válasza:

5ös! Ha valaki hívô, mennyiben változik a házassága?

Neked talán bejött a közös imádkozás? -csupán érdeklôdöm, nem leszólni akarlak.

2013. júl. 31. 16:06
 13/39 A kérdező kommentje:

mindenfélét,amiről tudja,hogy fáj nekem.

pl.semmire való vagyok,ha éppen elsózom az ételt,nekem semmibe nincs beleszólásom,csak neki,mivel ő keres,én csak GYED-en vagyok,Övé a ház,nekem kell mennem innen,ráadásul a családomat is a szájára vette már,hogy" kik vagyunk mi?" meg ilyenek.

hozzáteszem, mindennap megfőzök,mosok,vasalok,takarítok,háziállatokat ellátom a gyerekek mellett,kertet lerendezem,mikor kell.Amit egy normális feleségnek meg kell csinálni megcsinálom,plusz még a gyerekeket is ellátom.Ő reggel fél 5 kor elmegy este ér haza fél 8-kor,építőiparban dolgozik.

2013. júl. 31. 16:13
 14/39 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, miért kell vallási vitákba bonyolódni egy ilyen kértésnél, pedig nem vagyok hívő, sőt. Az ima is segíthet, ha hisznek benne, ha látják egymáson, hogy fontos még a másiknak a házasságuk. Ez a kulcs, mindegy, milyen formában, de közös akarás kell ahhoz, hogy rendbe lehessen hozni. Szerintem a problémátok nagyon is gyakori. Valahányszor előjön egy vitás helyzet, nem csapatként álltok a problémával szemben, hanem egymást látjátok a problémának. Így marha nehéz bármit is megbeszélni, és utána érzelmileg pozitívan kijönni belőle. Nap mint nap ezt látom - hálistennek nem a saját kapcsolatomban.

Továbbra is fenntartom azt, hogy a szex hiánya csak egy tünet, ami aztán még több feszkót generál.

A gondjaitokkal nem egymáshoz, hanem egymás ellen fordultok, a veszekedések végét pedig nem követi se kompromisszum, se kibékülés. Heteknek kell eltelni, míg annyira "elfelejtitek" a sérelmeket, hogy legyen kedvetek a szexhez. Ezen kell változtatni. Itt nem segít a szexi fehérnemű, meg a Cosmopolitan tévedhetetlen tippjei. Ide őszinte és nem támadó beszélgetés kell. Abból pedig sok.

15/39 anonim ***** válasza:

Talán pont az lombozza le, hogy bármikor közeledhet...

Az embereket általában az izgatja, amit nem kaphatnak meg!

16/39 anonim ***** válasza:
Jaaa, hogy egy taplóról van szó, aki soha az életben nem tekintett egyenrangúnak téged, és erre csak most döbbentél rá? Így a 14. válaszom kicsit értelmét veszti, elnézést...
2013. júl. 31. 16:14
 17/39 anonim ***** válasza:

Csomagolj és menj!

Majd rájön, hogy ez a semmirekellő mennyi mindent megcsinál!

2013. júl. 31. 16:15
 18/39 anonim ***** válasza:
55%
Ha ekkora tapló lenne a férjem, nem azon filozofálnék, hogy legyek vonzó a számára, hanem azon, hogy szabadulhatnék meg tőle...Porig aláz, és te még meg (vissza) akarod hódítani? -.-
2013. júl. 31. 16:19
 19/39 A kérdező kommentje:
A gondjaimmal hogy forduljak hozzá,ha észre sem veszi,hogy rossz a kedvem valami miatt.ha a családomban baj van,nincs mellettem,pl. anyukámat műtötték,megsem kérdezte hetekig a műtét előtt hogy milyenek lettek az eredményei stb...,mint ahogy egy szerető férjnek kellene.
2013. júl. 31. 16:22
 20/39 anonim ***** válasza:
Tényleg fura, hogy az utóbb leírt problémák ellenére te pont egy ilyen kérdést írtál ki...
2013. júl. 31. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!