Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek újra vonzó a férjem számára?
14 éve vagyunk együtt,van egy 4 és egy 2 éves kisfiúnk.Nemigazán jövünk ki már egymással,szinte mindig veszekszünk.Szeretném őt újra meghódítani,de ha eljön az este,akkor mindig eszembe jönnek azok a szavak,amiket hozzámvág a veszekedésekkor és elmegy minden kedvem a kedveskedéstől oly annyira,hogy inkább még beszélni sincs kedvem vele,nem még melléfeküdni.Van hogy 3-4 hétig sincs sex,nemtudom magam rávenni ilyenkor,hogy hozzábújjak,de mégis azt várom hogy keressen,szeressen,öleljen.
Ezt így nem lehet leírni,de remélem a lényeget értitek.
Szerintem itt elsősorban a lelkieket kell rendbetenni. Hidd el, nincs épelméjű nő, akinek van gusztusa ahhoz az emberhez, akivel folyton csak marják egymást. Nem tudom, hogy hagytátok elharapódzni ezt a helyzetet, vagy eleve ilyen (rossz) volt a kapcsolatotok, mindenesetre kár az ágyban várni a csodát, ha az érzelmi stabilitás borult fel(vagy soha nem is volt ilyen).
Nem tudom, hogy szoktatok-e például beszélgetni, vagy mik azok a hatalmas gondok, amik miatt úgy kell egymással beszélni, mint a kutyával. Mesélj még magatokról. Összeilletek?
14 év sok idő, bőven volt időtök befásulni. Valahogy ki kell törni a hétköznapokból, hogy új szemmel tudjatok nézni egymásra és a kapcsolatra. (pl. hétvége a gyerekek nélkül, más környezetben, stb.)
Fordítva mi a helyzet? A férjed vonzó számodra? Törekszik rá?
"Van hogy 3-4 hétig sincs sex,nemtudom magam rávenni ilyenkor,hogy hozzábújjak,de mégis azt várom hogy keressen,szeressen,öleljen."
Szóval te nem akarsz adni de kapni azért jó lenne igaz? Ha nem tudod magad rávenni azért amiket a fejedhez vág akkor mi lenne ha amíg mindketten higgadtak vagytok leülnétek és elmondanátok egymásnak kinek mi fáj? Nem megvárni amíg már nem tudjátok tovább magatokban tartani és kitör belőletek (ami - tehát a közlés módja - miatt a másik még inkább megsértődik).
Tisztellek azért, mert nem a házasság felbontásán, hanem a megjavításán gondolkodsz!
Sajnos vannak olyan szokásos fordulatok (játszmák) amikbe újra és újra belemegy mindkét fél: pl. ő ez mondja ,erre én felcsattanok, erre ő dühös lesz, erre én megsértődöm stb....
Ha hívő vagy, javaslom a (közös) imát a házasságotokért.
Ha nem vagy hívő, talán a családterapeutát javasolnám.
Sok sikert kivánok!
Néma gyereknek anyja se érti a szavát. A férjed nem gondolatolvasó. Állandóan elutasítod (ő csak ennyi lát, mást nem), miközben azt várod, hogy öleljen (ő ezt megtenné egyébként).
Egyrészt mondd meg neki, hogy miért nincs kedved, másrészt meg ne tarts haragot veszekedés után. Egyrészt mert magaddal szúrsz ki, másrészt mert meg lehet unni a visszautasítást.
Azt meg ne tűrd, hogy ócsároljon.
de akkor ő miért vár 3-4 heteket,hogy közeledjen,tudja,hogy nem utasítom el.Azt is tudom,hogy ő is várja a közeledésemet,de nekem nem megy,mert soha nem beszéljük meg a dolgokat veszekedések után sem.
gondoltam már arra is,hogy nem kíván,nem szeret,de az együttlétek alatt,annyira érzem,hogy kellek neki.Vagy ez csak testiséget jelentene neki.
Nemigazán tudom megkülönböztetni,mert nekem ő volt az első férfi az életemben minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!