Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vált ki indulatokat, ha egy nő nem dolgozik?
Nem vált ki indulatokat, legalábbis ez elég erős érzelmi reakció lenne. Én csak kicsit, hm, nem lenézem őket, nem ez a jó szó, inkább "gyereknek" tartom őket. Olyan, mintha minden fontos döntést valaki más hozna meg helyettük, semmi felelősségük.
Persze ezt mind csak kívülállóként látom, mindig erős, dolgos nőkkel voltam körülvéve.
Én ebben a hónapban napi 4 órát dolgozom, mellette eljárok angol tanfolyamra (ezért is nem 8 órázom), főzök szinte minden nap, takarítani mosni valóban nem szoktunk minden nap, bár csak ketten vagyunk a párommal. Ha lehetne részmunkaidőben dolgozni, szerintem rengeteg nő menne. Mert az a napi 4 óra munka jót tesz az önbecsülésnek is, de azért marad idő a maradék 4-ben a házimunkát is megcsinálni, és így este nem egy hulla feleség várja otthon a férjet.
Persze ez a 4 óra nekem sem marad így örökké, jövő hónaptól újra 8+ óra. De most inkább bevállaltam 4 órát, hogy rendesen tudjak tanulni.
nekem teljesen mind1, h ki mit csinál, de az tuti, h begolyóznék ha nem dolgozhatnék. volt olyan időszak is az életemben, amíg nem volt muszáj, nem is törtem magam állás után különösebben. mióta dolgozom, jó érzés, h van saját pénzem, ami az én érdemem, nem szól bele senki mire költöm. emberek közt vagyok, nem tompul be az agyam, érnek ingerek, nem azt várom malmozva h mikor ér haza a párom.
korábban mondogatta, h nem muszáj dolgoznom, el tud tartani. tény és való, h ő hozza haza a magasabb fizut, az enyém mondhatni zsebpénz, de legalább az enyém :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!