Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdagságban vagy szegénységben éltek, mióta házasok vagytok?
Az esküvőnk előtt, csak a férjemnek volt munkája. Utána lett nekem is. Mi megbeszéltük, hogy mivel az ő fizetése nagyobb, abból élünk, az én fizetésemet pedig egy az egyben félretesszük, és az a megtakarításunk.
Ez mindkettőnknek megfelelt így, és eddig nagyon jól bevált. Én a magam részéről azt nevezem gazdagságnak, ha nem kell kiszámolni, mennyi pénzed van, ha meg akarsz venni valamit, csak megveszed. Tehát nem vagyunk gazdagok, de nem szenvedünk hiányt semmi alapvetőben!
Valamikor szeretnénk építtetni egy hálószobát,(jelenleg csak 1 szobás a házrész amiben lakunk). Ha sikerül pénzt gyűjteni hozzá. Gyerekünk pedig nem lesz,így több szoba nem kell.
27/N
Mi sem vagyunk gazdagok,de kenyelmesen elunk,van sajat lakasunk,2 autonk,nem fillerezgetunk.Mindketten dolgozunk,az en fizetesemet koltjuk,a ferjemet felretesszuk(tobbet keres nalam) de ha valamit venni szeretnenk ami esetleg mar nem jon ki az en fizumbol,akkor megvesszuk,nem szabunk fix havi limitet.
Egyebkent amikor osszehazasodtunk akkor csak egy regi autoja volt a ferjemnek(nem sokkal kesobb lecsereltuk) es szorta a penzt esz nelkul mindenre.
O is belatja,hogy nelkulem valoszinuleg meg most sem lenne semmije(en eroltettem a lakast,aztan az egyik majd a masik autot)
Persze most mar orul,hogy elorebb tartunk sok kortarsunknal.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!