Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek normális egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális egy ilyen házasság? Miért alázza meg a nő magát ennyire?

Figyelt kérdés

Mindketten dolgoznak, egy számlára megy a fizetés. Innen mennek a számlák. Van egy másik számla, ehhez van mindkettejüknek kártyája. A férfi minden héten rak x összeget erre a számlára, a nő ezzel gazdálkodhat. A másik számlához nem fér hozzá.

Mit gondoltok erről?

2013. júl. 19. 17:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ez KETTEJÜK dolga, NEKED mi közöd van hozzá?

Ha nekik megfelel, akkor mi a gond?

2013. júl. 19. 17:52
 2/11 anonim ***** válasza:
71%

Amig ezzel a rendszerrel jól elvannak, addig minden rendben. Viszont ha elválnak, akkor léynegtelen, hogy melyik számlán mennyi pénz van, mindegyik felezödik.

Szóval teljesen lényegtelen, ha nekik jó, akkor másnak nincs beleszólása.

2013. júl. 19. 17:54
 3/11 A kérdező kommentje:
A nőnek nem tetszik, mert szerinte kevés pénzt kap és ennyiből nem tud mindent kihozni.
2013. júl. 19. 18:00
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

Lehet, hogy egyébként a nő sokat költene teljesen felesleges dolgokra, miközben másra kellene gyűjteni a pénzt. Láttam már ilyet.

Nézd, amíg ez mindkettőjüknek megfelel, addig nincs gond.

32/N

2013. júl. 19. 18:01
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Én nem érezném normálisnak, de hát az ő dolguk.
2013. júl. 19. 18:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban az a normális, amit mindkét fél annak érez. Itt a nőnek nem tetszik, a férfi meg így látja jónak. Na bumm, újabb elbaltázott házasság, jelen esetben az anyagi dolgokról való elképzelések összeegyeztethetetlensége miatt.

Magyarán: minek házasodni, míg ilyen fontos kérdésekben nem értenek egyet? Na de ez csak rájuk tartozik.

2013. júl. 19. 18:21
 7/11 i hate this world ***** válasza:
35%
Nem értem, hogy mi ebben a megalázó.
2013. júl. 19. 18:51
 8/11 anonim ***** válasza:
31%
Miért nem épít a nő is karriert? Így persze, hogy nem jó.
2013. júl. 19. 18:52
 9/11 anonim ***** válasza:
93%
szerintem meg ne E/3. személyben beszélj, mert nagyon irritáló. Azt gondolom, hogy ha ez ennyire zavarja a nőt, akkor szóljon a munkahelyén, hogy saját bankszámlája, oda kéri a fizetést, és probléma megoldva.
2013. júl. 19. 19:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Miért ne építene? Kb ugyanannyit keresnek egyébként.
2013. júl. 19. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!