Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesít a párom! Minden amit csinál, kiborít és felidegesít! Próbálom magam türtőztetni, de látja, hogy valami bajom van és borul a bili! Mit tegyek?
én vagyok a nő.
alapból minden fel tud idegesíteni, régen ő volt a nyugodt pontom, de most már ő is
Mostanában valahogy én is így vagyok. Persze vannak napok, amikor éppen nem akadok ki rajta, de legtöbbször hülyét kapok a dolgaitól. Hány éves a kapcsolat?
28/N
Az egyik exemnél éreztem ezt, idővel szakítottam is, utána rögtön minden sokkal jobb lett. Rádöbbentem, hogy valójában már semmit nem érzek iránta. Ez a szerelem elmúlásának a jele.
De tény, hogy férfiaknál lehet máshogy, mert az utána lévő párom is ilyen indokkal szakított, és azóta is vergődik, merthogy ő viszont rájött hogy még szeret...
Vele is ez volt a helyzet. Igazából nem tudtam megmagyarázni, hogy miért idegesített, ha horkol, mikor éjjel fel sem ébredek rá, és még sorolhatnám a jelentéktelen dolgokat reggelig.
Aztán kiderült, hogy egy csomó dologban hazudozott nekem, mert félt őszintének lenni, nehogy rossz embernek tartsa őt bárki is..
Én valahogy mindig éreztem, hogy valami nem stimmel, de csak a sok csalódásomra fogtam.
Tisztáztunk mindent, azóta őszinte és mindent elmond, és lám, már nem idegesít.
Ettől rosszabb válaszokat még egy topikban sem láttam.Eddig nem idegesített és most már igen:talán te változtál meg.Mi van ha benned van a hiba?Elválsz .Összehoz a sors egy másik pasival ,aki 1 év után szintén idegesít és majd ismét elválsz?Az 5. férjed után majd gondolkozol?
Beszéljétek meg,hogy pontosan milyen tulajdonságait nem bírod és próbáljatok közös nevezőre jutni.A buta emberek hiszik azt,hogy az évek múlásávalis minden olyan lesz mint az elején.Több év házasság után is mindkét félnek ugyan úgy"dolgoznia" kell a kapcsolaton,ha azt akarja,hogy működjön a dolog! Rendszeresen vigyetek apró újdonságokat a kapcsolatba ,de nagyon ne akard megváltoztatni,mert az hosszú távon úgy sem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!