Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meg tudtál/tudnál bocsájtani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudtál/tudnál bocsájtani a férjednek/feleségednek félrelépés esetén?

Figyelt kérdés

2013. júl. 16. 13:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem lehet megoldani, mert egyaltalan nem erzi magat hibasnak... Es semmi megbanas nincs benne.. Mindenhez ket ember kell.. Es en egyaltalan nem tudnam ot kozel engedni magamhoz megint.
2013. júl. 16. 14:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam, váltam. ÉS a jövőben sem fogok. Többre tartom magam annál, hogy ilyesmit lenyeljek és megalázzam magam. Én nyitott vagyok beszélgetésre, kompromisszumokra, keresek megoldást és vállalom a rám eső részt. De a hátam mögötti kavarást nem tolerálom, és a legkevésbé sem bocsátom meg.
2013. júl. 16. 14:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Fordított helyzet, de az elmélet ugyanaz:

[link]

2013. júl. 16. 14:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha gondja van velem, beszélje meg. Ha nincs, akkor meg viselkedjen ember módjára, ne ösztönlényként, aki nem tudja kontroll alatt tartani a nemi szervét. Akinek fontosabb a saját percnyi lángolása, mint hogy engem ne bántson meg, az nem érdemel meg engem.
2013. júl. 16. 14:51
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
SOHA. Te se alázd meg magad, de ahogy nézem, nem is fogod. Én ha akarnám, se tudnám megerőltetni magam, hogy megbocsássak, sok mindent meg lehet, de ezt nem. Plusz: aki egyszer megteszi, 98%, hogy újra meg fogja egyszer.
2013. júl. 16. 15:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudnék és nem is akarnék. Nem is értem, miért kéne megbocsájtanom??
2013. júl. 16. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!