Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mi ez a viselkedés? Eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a viselkedés? Eddig soha nem volt ilyen.

Figyelt kérdés

Röviden: ha a férjemmel az én problémámról kezdenék neki beszélni akkor elengedi a füle mellett. De ha neki van gondja akkor azt rögtön már is orvosolni kell.

Hosszabban: gyesen vagyok. 2 éves a lányunk. A cég ahol dolgozik megváltozott túl sokat követel a dolgozóitól, szombatonként is dolgozik, 3 műszakban, sokszor 12 órákat. Álló fizikai munka.

Megkértem próbáljon meg másik munkahelyet keresni, amíg a lányunk nem megy óvodába, mert ha én is visszamegyek dolgozni, félek hogy nem fogom bírni a napközbeni hajtást a munkahelyen, majd este gyerekkel foglalkozást. Segítenie kell majd. Nem aludhat mindennap.

Erre az volt a válasza, hogy ne vele foglalkozzak, tanuljak, hogy olyan munkám legyen ahol nem kell hajtani.

Mondtam neki hogy én tanulnék de hogy ha bejárni se tudok sehová, mert a gyereket hova teszem? Erre az volt a válasza, hogy jó idő van az uborkára. Lesz mit télire elrakni.

Azóta nem tudok vele az én, a család problémáiról beszélni, mert nem hallgat meg.

De ha neki vagy épp barátjainak van gondja azt rögtön meg kell oldani.

Én nem értem mi ez a viselkedés. Eddig mindent megtudtunk beszélni. Másban nem változott, ugyanúgy kedveskedik, bújik. Mit gondoltok?

2013. júl. 15. 20:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
nagy rajta a nyomás, és stresszes :) ő nem ért meg téged, de te próbálod őt. Mi nem tudunk mit tenni, próbálj vele leülni, és szépen higgadtan eltaglalni:) Sok sikert !
2013. júl. 15. 21:05
 2/20 anonim ***** válasza:
30%

Pedig muszáj leszel bírni a hajtást.Nagyon sokan csinálják ezt, én is ezt tettem, meg még 1000 más nő ezt teszi, és eszemben sem jutott, hogy a férjemet vegyem rá, keressen másik állást.

Fáradt, nincsen energiája még a nyígást is hallgatni otthon.Légy talpraesett, meg kell tudnod oldani a feladatokat egyedül is, ha ő nem tud segíteni.

2013. júl. 15. 21:06
 3/20 A kérdező kommentje:
És 2. gyereket szeretne. A minap már sírva magyaráztam el neki, hogy erre az idegi állapotra szüljek?! Nem segít szinte semmit a gyerek körül. Elmegy dolgozni majd hazajön eszik alszik, gépezik, tvzik, megint alszik. Nem nyaggattam eddig a munkájára fogta. Elfogadtam. De mi lesz ha én is dolgozni fogok és fáradt leszek? Nagyon félek.
2013. júl. 15. 21:08
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is sok neki az info, ha amúgy munka után már csak aludni bír. Bölcsibe nem szeretnéd a lányod vinni? Lehet, hogy neked kell megoldást találni, nem olyan könnyű munkahelyet váltani.
2013. júl. 15. 21:10
 5/20 A kérdező kommentje:

És ha én is fárad és nyűgös leszek?

Nekem miért kell 2 helyen helytállnom míg neki csak egy helyen?

Megérteném ha ő tartana el minket, de nekem is ugyanúgy lesz keresetem.

Ez kicsit olyan mintha egyedül álló lennék. Bocsi kedves kettes de nem értem miért olyan nagy kérés ez tőlem felé.

2013. júl. 15. 21:14
 6/20 A kérdező kommentje:
Bölcsőde nem járható út. 45 ezer forint a legolcsóbb, ez nekünk nagyon sok.
2013. júl. 15. 21:15
 7/20 anonim ***** válasza:
55%

2 éves lány mellett már nyugodtan ellehet végezni a házimunkát, anélkül, hogy kikészülj tőle. Osszad be jobban az idődet. A gyereket tanítsd meg önállóan játszani, elfoglalni magát.

Nagyon sok nő megtudja ezt tenni. Akár 3 gyerek mellet is.

A férjednek pihenésre, kikapcsolódásra van szüksége.

Ha másik munkát keresne, akkor meg az lenne a bajod, hogy nem tudtok megélni a keresetéből.

2013. júl. 15. 21:43
 8/20 anonim ***** válasza:
57%
Most is minimum fél órát a gépnél ültél. Ne tedd, vagy pihenj ilyenkor, vagy töltsd el hasznos dologgal az idődet, hogy ezzel is több pihenőidőt nyerj, és akkor nem készülsz ki.
2013. júl. 15. 21:52
 9/20 anonim ***** válasza:
34%

Még annyit: honnan tudod, hogy neked lesz kereseted? Még akkor sem biztos, ha már volna helyed?

Anyáink, nagyanyáink is dolgoztak a munkahelyükön. Még is ellátták a háztartást a gyerekeket, esetleg még a kertben is dolgoztak. Mégis jutott idejük néha szórakozásra. Pedig nekik nem volt annyi háztartási gépük, mint a mostani nőknek.

A mai fiatalok nagyon kényelmesek lettek.

2013. júl. 15. 21:52
 10/20 anonim ***** válasza:
89%
En nem ertem miert ugrottatok neki a kerdezonek. Nem az a baja, hogy egyedul kell vezetnie a haztartast, hanem hogy valoszinuleg a kedves ferje ugyanugy akarta ezt a gyereket, es fele sem nez, mert o faradt. Szerintem ertheto, hogy ez a kerdezonek nem tetszik.
2013. júl. 15. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!