Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Eltartott feleségek! Nálatok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eltartott feleségek! Nálatok, hogy mennek a pénzügyek?

Figyelt kérdés

Annyit költötök amennyit akartok? Nem szól bele a párotok? Vagy kaptok egy havi x összeget és azt költhetitek el? Vagy mindig kérni kell pénzt?

Nálatok, hogy van?

2013. júl. 13. 14:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
95%
Közös. Annyit költök, amennyit akarok (alapvetően spórolós vagyok, szóval ebből tuti nem lesznek vitáink a jövőben sem:) Ha kérek, ad amennyit kérek, és beosztom, amire kell, szólok, ha kell újra. Ennyi. Együtt vezetjük a költségvetést.
2013. júl. 13. 19:01
 22/34 anonim ***** válasza:
45%

"Csókolom, mehettek vissza melózni a pénztárhoz."

Anyámnak a lábában van daganat 50 évesen 12 órás álló munkát végez gyárban,most ultrahangoztá neki nem szégyelli,és apám nem tartja el....de szánalmas betegséggel takarózni!!! :D

2013. júl. 13. 19:14
 23/34 anonim ***** válasza:
27%

ma 17:15

Már elnézést,de ez most magyarázkodás?

Én nagymamás strummával,aszthmával takarít a nyugdíja iskolákat,ovodákat.......

2013. júl. 13. 19:18
 24/34 anonim ***** válasza:
27%

ma 19:18

Miért lettem lepontozva?

Anyám nem 50%-osan esélyes,2 éve műtötték,van hogy szombatonként is behívják dolgozni,max 3-4 hónapot volt életében munkanélküli!!!!

2013. júl. 13. 19:20
 25/34 anonim ***** válasza:
16%

Azért lettél lepontozva,mert nem vagy férj,aki eltartsa a feleségét,és mert nő sem vagy,aki szíjja a vérét!

Nem érted???!!

2013. júl. 13. 19:22
 26/34 anonim ***** válasza:
95%

Már amikor tegnap megláttam a kérdést,tudtam,hogy hepaj lesz belőle,már a megfogalmazása miatt is.:)

Azért Kedves Kérdező,beleszólhattál volna,mi a Te álláspontod,vagy miért is került kiírásra a kérdésed,mert ha valóban érdekel és nem csak az összeugrasztás volt a cél,akkor szerintem alap,hogy hozzászólsz.

Engem nem húz fel az "eltartott" megnevezés,mint itt többeket,de az tény,hogy ezt a jelzőt sokan sértésnek veszik.:)

Meglepően olvastam,hogy sokaknál fellelhető az a norma,amit Mi is képviselünk,hogy "minden közös".Mert a környezetemben ritka az ilyen hozzáállás.Tényleg. Pl.: Barátnőméknél is,eddig azt hittem,azért szűkölködött,mert nem volt munkája,de most,hogy már hónapok óta dolgozik is azt látom,hogy nem költhet még a saját pénzéből sem olyanra,amit szeretne.Meg úgy amblokk a környezetemben a Mi pénzügyi felfogásunk egyedülálló volt,szóval ennek örülök,hogy legalább itt többen élik ezt az "ami a Tiéd az az Enyém is és fordítva" elvet.

Saját sztorim (de mégegyszer leírom,hogy remélem,hogy egy valós kérdésben segítek),annyi,hogy amikor normálisan működött az Életünk,akkor a Párom a fizuját a kezembe nyomta és ezután mindig Ő volt,aki kért Tőlem.Tudta,hogy így van jó kezekben a pénzünk.Ő pénzszórós (pénzmán is),Én spórolós (pénzérdektelen is). De mindig adtam Neki bármire,csak így tudtam pl vezetni a kiadásos füzetet is,na meg Ő így látta jónak és ez működött is.

Volt olyan időszak az Életünkben,amikor Én nem tudtam elhelyezkedni,volt olyan is,amikor Ő.Volt olyan is,hogy Mindketten kerestünk,volt olyan tél(!) is,amikor egyszerre állástalanok lettünk.Eddig mindent átvészeltünk közösen.:)

2013. júl. 14. 09:46
 27/34 anonim ***** válasza:
53%

aki indokkal van otthon (kisgyerek, tartós komoly betegség, beteg szülő/nagyszülő ápolása) az nekem azért merőben más kategória mint a műkörmöztetni járó, popóvakarós asszonyka, aki ATM-nek nézi férjurát.

szerintem az önbecsüléssel, célokkal megáldott nő még akkor sem marad otthon ha a férje/párja milliókat keres.

egy ideig nekem is volt lehetőségem, h itthon legyek, a párom nem rótta fel egy percig sem, de amikor már az volt a napom fénypontja h kisúroltam a mosdót és főztem valamit, akkor azt mondtam, h bármit, csak tisztességes állás legyen.

igaz nem keresem magam halálra, de jó érzés, h amire szükségem van, vagy amire vágyok, azt saját pénzből vehessem meg. nem tompul el az agyam, minden napomnak van valami igazi eredménye, kihívásokkal találkozom, van egy rendszer az életemben.

aki csak lébecol otthon az milyen valódi indokkal tudja ezt alátámasztani? oké, a férje keres annyit, h eltartsa. de ha ez valakinek egyenesen érdem, azt egyszerűen nem bírom megérteni...

2013. júl. 14. 10:18
 28/34 anonim ***** válasza:
31%

Utolsó

Ez így van, egészen más, hogy valaki páváskodik, vagy okkal nem dolgozik, de a kérdés az eltartottakról szólt.

Teljesen mindegy, mi okból valaki nem dolgozik, és a férje a kereső csak, az "eltartott"

Nem colt kérdés, ogy miért, csak az, hogy a pénzügyeket hogyan intézzük, mármint hogy jut a nem dolgozóhoz a pénz, és okoz-e gondot (beleszól-e a férj)

Semmi provokatív nem volt a kérdésben, de a válaszok mégis megosztóa lettek.

Le lettek hurrogva azok, akik nem dolgoznak, pedig több esetben semmit nem tudunk arról aki eltartott, csak feltételezésekbe bocsátkozunk...

Pl ismerősöm önmagától aosem csináltattt volna műkörmöt, de a fér j ragaszkodik hozzá, mert neki úgy tetszik, meg is engedheti magának. A nő önhibáján kívül nem dolgozik...kívülről műkörmös vásárolgatós p..csának tűnik, közben a férj elvárása ezz, persze a szép ruhák ellen ki tiltakozna? Mellette nagyon értékes ember, nem csak lógatja a lábát, de penzt nem kap az erőfeszítéseiért...

2013. júl. 14. 10:59
 29/34 anonim ***** válasza:
90%

igen!

számít a körülmény

ha a párom beteg lenne,vagy gyerek van

akkor eltartanám,addig amíg nem tud visszamenni

na de ha makk egészséges,2en élünk,dolgozzon!!

2013. júl. 14. 11:20
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
Engem tartson csak el a párom.. :) Dolgozzon csak, én többre tartom magamat annél h 4 órakkor keljek, meg minimálbérért robotoljak ebben az országban. :) Külföldön nagyon szivesen élnék meg dolgoznék is, de ebbe az országba már nem!!!
2013. aug. 24. 14:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!