Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti elengednétek a féjeteket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elengednétek a féjeteket a Balaton Soundra (vagy bármelyik másik fesztiválra), miközben otthon vagytok a 2 hónapos babátokkal?

Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 00:31
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:

A párom rendszeresen eljár sörözni meg meccsekre, vagy sportolni a barátaival. Én is rendszeresen eljárok a barátnőimmel, barátaimmal. Persze nem annyit, mint mielőtt összekerültünk volna, de nem csökkent drasztikusan a bulik száma. Nagyon sokszor együtt bulizunk, de nem egymás nyakán, mindenki azzal beszélget, akivel akar, sőt, néha még házibulikat is rendezünk. Fiatalok vagyunk, miért ne? Én abszolút az a fajta nő vagyok, akinek kell a saját tér és a levegő. Szerencsére a párom ezt megadja nekem. DE! A fent felsoroltak ellenére valahogy nehezemre esne, ha nem úgy aludnék el, hogy hallom a szuszogását. Nagyon családcentrikusok vagyunk, a Párom el sem tudná képzelni, hogy ne a gyerekekkel legózzon esténként. (ő mondta így, olvasta a kérdést, de ugye én vagyok regisztrálva). Megmondom őszintén: én sem. Tudatosan készülünk a szülői szerepre, nemsokára érkezik. Persze, utána is el fogunk járni néha, de fesztiválozni, 18-22 évesek közé? Nem. A barátainkkal sörözni, vagy a csajokkal vásárolni, ahol nem minden a drog és s szex körül forog, hanem érdemben lehet beszélgetni. (bár őszintén szólva, mi nem szerettük sosem igazán ezeket a fesztiválozós helyeket) Elengedném-e? Nem engedély kérdése, én sem kérek engedélyt, ő sem, nem egymás rabszolgái, hanem társai vagyunk. Az egyetlen szabály, hogy mindig tudjuk, hol van a másik.

Ami bennem megfogalmazódott: ha ennyire a buli meg a fesztivál a mindenetek, akkor MIÉRT VÁLLALTATOK BABÁT??? Szegénynek nem csak 2 hónaposan van rátok szüksége, hanem 1 évesen is, meg 30 évesen is. Szülők vagytok!!! Az meg hogy a nagyszülők még bele is mennek abba hogy bulizzatok, ők meg a gyerekkel lesznek, ahelyett, hogy gatyába ráznák a gondolkodásmódotokat, szintén elég furcsa...

2013. nov. 26. 23:16
 42/42 A kérdező kommentje:
Ti eleve nem szeretitek a fesztivált, nyilvánvaló, hogy így álltok a témához. Ha szeretnétek, akkor egy gyerek ezen nem változtatna. Ez nem úgy van, hogy egyik nap szeretjük a fesztivált, pisilsz 2 csíkot és aznaptól meg is utálod. Azért vállaltunk gyereket, mert akartunk. Fesztivál egy évben egyszer van, ez 4-5 nap, marad 360, amit a gyerekkel tölthetünk. Ha nem fesztiválra mennénk, akkor meg mennénk wellness-hétvégére, külföldre, akárhova. És fogunk is. Gyerekkel is, gyerek nélkül is. Nem akarjuk az életünket 4 fal közt leélni csak azért, mert lett egy gyerekünk. Őt is vinni fogjuk, ahova csak lehet, hogy világot lásson. Ezt is leírtam, hogy a fesztivál ideje alatt végülis egy családi nyaraláson fogunk résztvenni, csak az estéket bulizással töltjük, míg a gyerek otthon alszik, a nagyiék meg a másik szobában vannak. A nagyiéknak ez természetes volt. Ők is sokszor hagytak minket a nagyszülőkre, én ezekre a hetekre (vagy akár hónapokra nyári szünet alatt) úgy emlékszek vissza, mint a legszebb nyaralásokra. Imádtam velük lenni, kirándulni, felfedezni minden zugot az ő házukban, stb. Én pontosan azokat a szülőket nem tartom normálisnak, akik 0-24 a gyerekkel vannak az év minden napján, és még a gyerek 25 éves korában se szakadnak le róla. Nincs kettesben töltött idő, nincs intimitás, csak a gyerek, és semmi más. Közben szépen megutálják egymást, csak a gyerek miatt maradnak együtt, agyba-főbe csalják egymást, stb. Ha valaki a gyerek születése pillanatától a gyerek körül forog, szerintem bekattan rövidesen. De hogy a kapcsolatot megöli, az 100%. Én mindig is igényeltem az egyedüllétet, így biztos voltam benne, hogy lesz olyan, hogy lepasszolom a gyereket az apjának és elindulok valahova. Mindegy hova, csak egyedül legyek. Vagy elküldöm őket valahova. És a párommal való együttlétet is igénylem. Ne kelljen kikelni az ágyból, egymást kényeztessük, együnk-igyunk, szeretkezzünk, stb. Ettől függetlenül akartuk a gyereket is, imádjuk, szeretünk minél több időt vele tölteni, de nem hiszem, hogy sz*r szülők vagyunk attól, hogy igényeljük a nélküle eltöltött időt is. A véleményemet továbbra is fenntartom, a válaszokra kíváncsi vagyok ezentúl is, függetlenül attól, hogy a szemléletemen semmilyen mértékben nem változtatnak.
2013. nov. 27. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!