Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elengednétek a féjeteket a Balaton Soundra (vagy bármelyik másik fesztiválra), miközben otthon vagytok a 2 hónapos babátokkal?
Nem, nem szeretném, hogy menjen, de nem hiszem, hogy "engedélyt" kellene kérnie.
Ha 2 hónapos gyerekünk van, én nem tudok menni, nélkülem pedig ilyen helyre ne menjen.
Másrészt valőszínűleg a jegybár a igencsak hiányozna a családi kasszából ha én nemntudok dolgozni.
Csalódnék benne, ha felmerülne, hogy nélkülem menjen oda...
Nálunk kb ugyanez a helyzet áll fent. Kicsit más a részletek, ugyanis, én szeretnék elmenni zamárdiba, egy fesztiválra, egy éjszakára, egy koncertre. Én vagyok a nő, és nálunk 10 hónapos baba van. Amikor feltettem ezzel kapcsolatban kérdést, mindenki nekem adott igazat, de a férjemnek az a véleménye mint (azt hiszem) a 6os válaszolónak. Hogy családos anyának nincs helye fesztiválon. Elenged, de nem örül neki.
Én amúgy elengedném.
én 3 napra megyek le a Balaton soundra
3 gyerekem marad itthon apával
ÉS????
szerintem ennyi nekem is jár
soha nem tiltottam meg h a párom elmenjen otthonról
azért mert családja van még jár neki is egy kis kikapcsolódás nem ?
ha fordítva lenne és ö menne egy pár napos fesztiválra szó nélkül elmehetne
am nem értem h mi a jó abban h hisztiznek a nők ha a párjuk kicsit kikapcsolódna
am ez a kettős mérce nagyon nem tetszik nekem amit a nők csinálnak
Tőlem a BARÁTOM kérdezte meg most, hogy elmehet-e a barátaival pár hétvégére külföldre (úgy volt, hogy én is megyek, de közbejött valami). Hát én nagyon meglepődtem. Teljesen természetes, hogy elmegy. Attól, mert én nem tudok, ő is üljön mellettem itthon? Na, ne már!
Jó, Sound picit más, de
- ha egyedül is bírok a babával, miért ne?
- megbízom benne annyira, hogy ne féljek a megcsalástól
- adjon nekem is lehetőséget arra, hogy elmenjek a barátnőimmel csajos programra
Bár benne fel sem merülne a kérdés szerintem, de ha nagyon szeretne, menjen.
ez nem engedély kérdése, ha megy akar.
bár én nagyot csalódnék benne, ha 2 hónappal azután, hogy születem neki, otthonhagyna a gyerekkel és minden este más kiscsaj lovagolna rajta. (aki volt már a balaton soundon, az tudja, hogy erről szól)
15-ös
Az teljesen más, ha csak a barátod...oda megy ahova akar!
De egy házasságban, vagy együttélésben, ahol 2 hós pici baba van, kicsit más a helyzet, én úgy gondolom!
Én olyanhoz nem mennék hozzá, és gyereket sem szülnék neki, aki ilyen szituban elmenne több napra bulizni!
Kikapcsolódás mindenkinek kell, nem fosztanám meg ettől... de határok is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!