Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elengednétek a féjeteket a Balaton Soundra (vagy bármelyik másik fesztiválra), miközben otthon vagytok a 2 hónapos babátokkal?
"Arról van szó, hogy te nem hagynád otthon a gyerekedet, de a párod igen.
Ha te mennél el soundra, akkor te lennél a xar anya, mert otthonhagyod... akkora az apa nem lesz xar apa, ha otthon hagyja a gyereket?"
Azért nem hagynám egyedül a 2 hónapos gyereket, mert éjjel többször is kell szoptatnom. Ezt az apja hogy tenné meg? Oké, lefejt tejjel. De ez macerásabb. Egyébként mint írtam, jövő ilyenkor már nyugodtan fogom otthon hagyni, és megyünk együtt fesztiválozni. Itthon szokott maradni vele, amíg én elmegyek a barátnőkkel vásárolni, vagy fodrászhoz, vagy szoliba, vagy bárhova. Ebből sosincs probléma. Több napra azért ezt nem csinálnám meg, még. Később nem fogunk belőle gondot csinálni, hogy a szülőkre hagyjuk a gyereket. Egy 2 hónapos kevésbé tudja nélkülözni napokig az anyját, mint az apját, szerintem ezen nincs mit ragozni. Ettől függetlenül, meg tudtuk volna oldani most is, hogy vele menjek, és nem tartanám magam szar anyának, amiért kikapcsolódok a gyerek mellett. Valószínűleg amint eljön az idő, hogy nem ébred fel éjszaka a gyerek én is el fogok járni buliba a barátnőkkel, ugyanúgy, mint eddig is. Addig az apja lesz itthon. Ha baj van, telefonál, én pedig hazamegyek. Ő ugyanúgy eljárhat hétvégén is, számomra ebből nincs probléma. Sosem gondoltam azt, hogy attól szar szülő valaki, hogy nem ül 0-24 a gyereke meg a házastársa mellett. Sőt. Több veszekedést szül szerintem, ha ez valahol elvárt, és évek során egymás agyára mennek, mert nincs egyáltalán szabadidejük a másik nélkül. Nem fordult meg a fejemben az, hogy a férjem rossz apa, és az sem, hogy én rossz anya vagyok, amiért van igényem arra, hogy a gyerekem és a férjem nélkül töltsek el időt.
Azt gondolom, hogy egy újdonsűlt apának eszébe sem kellene jutni, hogy néhány napra otthagyja a babáját, az anyukával, aki valószínűleg a fáradtságtól nem lát ( éjszakák, nappalok, hormonok). ÉS különben is, nem ezt várta 9 hónapig? Majd jövőre, anyával, hisz akkor is lesz, nem? A baby addigra már biztos nagyszülőkre bízható...
Persze kell a kikapcsolódás, haverok, bulik, esetleg ...
De nem ilyenkor.
Ez nem elengedés, hanem egyáltalán felmerülés kérdése...
Ha az én férjemben merült volna fel én csalódott lettem volna és szomorú.
és ennek mi köze a gyerekhez????? Párom legénybúcsúra ment 3 napra, nem volt kérdés, hogy 'mehet'-e.
Vagy ha ő elmegy akkor már nem jut pénz, hogy közösen is elmenjetek. Az más szitu.
Atyaisten, nektek a Sound körül forog az életetek?
Igazad van, nem lennél xar anya, ha otthagynád a 2 hónapos picit a szórakozás miatt, kinek juthat ilyen eszébe, hiszen mindenkinek kell szabadság!
Ha nálatok minden rendben,senkit nem zavar (de valóban nem, nemcsak rámondani, mert jófej akarok lenni!) a másik döntése, ill. elsősorban is, ha téged nem bánt (tekintve, h te maradsz otthon), h nélküled megy, akkor ne zavarjon más nézete - az a fontos, h a ti családotokban ebből ne legyen probléma.
Én mikor terhes voltam, jött elő olyan helyzet, h pl. nem tudtam füstös pubokba menni, a páromat küldtem, h menjen nélkülem, de megmondom őszintén, h pár alkalom után nekem nem esett jól, h otthon voltam egyedül (tudod, aztán ez hoz magával majd további helyzeteket - sok helyre nem fogsz tudni menni a picivel, ahova a párod mehetne egyedül, de folyamatosan én ezt nem tartom sem jónak sem kapcsolat-építő erejű életformának, de ez az én véleményem persze, nem mondom, h ez a jó).
A párom nagyon gyorsan aklimatizálódott volna, h rendben megyek akkor ide is egyedül meg oda is, mivelhogy te úgysem jöhetsz - szóval nem önmagában az egyszeri Sound-dal van a gond.
Aztán azért néhány alkalom után szóvá tettem, h haló, nemcsak nekem lesz gyerekem, hanem neked is, a barátoknak is el kell fogadni, h mostantól babásak vagyunk, és olyan szórakozási lehetőségeket is kell találni, ahol mi is megjelenhetünk, elvégre én sem szeretnék a 4 fal között megsavanyodni.
Most még vagány meg húúú de modern vagyok fíling, csak meg kell tudni beszélni, h akkor vagy neked is jár a kicsi szabad, vagy olyan helyeket/szórakozási formákat kell keresni, ahol együtt lehettek - családja és embere válogatja, h kinek-kinek mi a jó és mit tud még elfogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!