Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elengednétek a féjeteket a Balaton Soundra (vagy bármelyik másik fesztiválra), miközben otthon vagytok a 2 hónapos babátokkal?
Én elengedném, miért ne mehetne?
Neki is szüksége van kikapcsolódásra. Az esne rosszul, ha nem hívna telefonon fel, hogy mi van velünk otthon.
Nem értem, miért kell bezárkózni, csak mert valakinek gyereke van. Nem szeretném a barátaitól sem elszakítani, mert akkor én lennék a rossz.
Akik nem engednék el, azok csak féltékenyek. Most 1 hét vagy egy hétvége nem a világ. Aztán meg hallgathatom, majd egy idő után, hogy korlátozom őt. A kapcsolatokat fent kell tartani akkor is, ha van gyerek, nem szabad a külvilágtól elzárkózni. Simán kibírnám egyedül is egy 2 hónapossal. Aki nem, az minek akart gyereket? A nő dolga a gyereket ellátni, persze apa segíthet, kell is segítsen, de ha pár napra kiesik apa, akkor összedől a világ?
Ha munka miatt kellene pl. külföldre utaznia, amiért szuper jutalékot is kapna, akkor lemondanátok róla, csak mert az anya otthon van a 2 hónapos gyerekkel és neki kell egyedül ellátnia, vagy mi?
Így van utolsó, ezt írtam én is..
9-es voltam
Arról van szó, hogy te nem hagynád otthon a gyerekedet, de a párod igen.
Ha te mennél el soundra, akkor te lennél a xar anya, mert otthonhagyod... akkora az apa nem lesz xar apa, ha otthon hagyja a gyereket?
Értem, hogy személyes szabadság stb., mert szerintem is kell, de annak is van határa (nálam)
Hol az egyenlőség? a gyerek nem csak az anya felelőssége...akkor érezném fairnek, ha én is ki tudok kapcsolódni, a férjem is megteremti a helyzetet, hogy én lépjek le pár napra. (az más kérdés, hogy erre nekem nem lenne igényem.
Nem kérdezted, és nem is írtam arra, hogy ezt most rosszul teszitek-e, hogy rossz-e,hogy a te párod megy, mert semmi közöm hozzá.
Ha nektek ez így megfelel, és megfelel, mert te szorgalmaztad, hogy menjen, akkor miért ne? Viszont tényleg előfordulhat az később amit itt több válaszadó írt. Ne legyen úgy!
Azt kérdezted elengednénk-e...
Válaszom az volt, hogy nem szeretném, de nincs olyan, hogy engedélykérés...
Nálunk nem volt gyerek én is mentem volna a Balcsira, de dolgozni, páromnak ez sem tetszett, mindezt nem azért mert korlátozni akar, hanem azért mert nem szeretne annyi időt nélkülem tölteni... nem szoktunk ehhez hozzá, én a csajos estéim végére is odahívom, ő is a haverosra, nélküle nem szívesen bulizom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!