Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti elengednétek a féjeteket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elengednétek a féjeteket a Balaton Soundra (vagy bármelyik másik fesztiválra), miközben otthon vagytok a 2 hónapos babátokkal?

Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 00:31
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
50%
Aki nem engedné el. Annak mi az oka, hogy nem?
2013. júl. 13. 10:28
 22/42 anonim ***** válasza:
41%

Én elengedném, miért ne mehetne?

Neki is szüksége van kikapcsolódásra. Az esne rosszul, ha nem hívna telefonon fel, hogy mi van velünk otthon.

Nem értem, miért kell bezárkózni, csak mert valakinek gyereke van. Nem szeretném a barátaitól sem elszakítani, mert akkor én lennék a rossz.

Akik nem engednék el, azok csak féltékenyek. Most 1 hét vagy egy hétvége nem a világ. Aztán meg hallgathatom, majd egy idő után, hogy korlátozom őt. A kapcsolatokat fent kell tartani akkor is, ha van gyerek, nem szabad a külvilágtól elzárkózni. Simán kibírnám egyedül is egy 2 hónapossal. Aki nem, az minek akart gyereket? A nő dolga a gyereket ellátni, persze apa segíthet, kell is segítsen, de ha pár napra kiesik apa, akkor összedől a világ?

Ha munka miatt kellene pl. külföldre utaznia, amiért szuper jutalékot is kapna, akkor lemondanátok róla, csak mert az anya otthon van a 2 hónapos gyerekkel és neki kell egyedül ellátnia, vagy mi?

2013. júl. 13. 10:48
 23/42 anonim ***** válasza:
48%
A válaszokat olvasva ez merült fel bennem: Úr Isten, milyen befásult hárpiák vannak ebben a világban. Már miért ne mehetne el szerencsétlen férfi pár napra szerencsétlen? Ennyi úgy gondolom neki is jár. Nem akarok nagy eszmecserékbe bonyolódni, de most teljesen kiakadtam :D
2013. júl. 13. 11:25
 24/42 anonim ***** válasza:
46%
Tényleg utolsó, nagyon durva, hogy ilyenek egy csomóan, hogy nem nem mehetsz sehova, itthon kell ülnöd a gyerekkel, meg velem, ha én nem mehetek te sem. Ezek a kapcsolatok hogy maradnak fent? 0 szabadság, hiszti, zsarolás, féltékenység, a bizalom teljes hiánya. Annyira jó, hogy nekem nem ilyen a kapcsolatom, sosem okozott még gondot köztünk, ha külön mentünk el bulizni, szórakozni, mert hogy bízunk egymásban. De aki itt egyből besértődne, annak elég sz.r kapcsolata lehet...
2013. júl. 13. 11:28
 25/42 anonim ***** válasza:
97%
Az én férjemet kirobbantani sem lehetett volna a fia közeléből mikor ennyi idős volt. Örült mikor velünk lehetett munka után.
2013. júl. 13. 12:58
 26/42 anonim ***** válasza:
Valamelyik pasinak az a fontos, hogy ott legyen az újszülött gyerekével, és van akinek az, hogy bulizhasson!
2013. júl. 13. 13:34
 27/42 anonim ***** válasza:
61%
Azért kíváncsi vagyok, meddig fogsz így menőzni vele, hogy ti milyen laza pár vagytok. Még ovis sem lesz a gyereketek, amikor majd jössz ide panaszkodni, hogy a férjed állandóan a haverjaival lóg és kéthetente látod csak. :)
2013. júl. 13. 13:40
 28/42 anonim ***** válasza:
39%

Így van utolsó, ezt írtam én is..

9-es voltam

2013. júl. 13. 13:51
 29/42 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok jöttek. Nálunk házasságban sincs olyan, hogy enged-nem enged. Van szabadságunk, önálló emberek vagyunk. Számunkra természetes volt hogy mivel az 1. Soundon is ott voltunk, ő most is menni fog. Én vettem meg neki a bérletet a születésnapjára. Tök jól elvagyok a picivel itthon, édesanyámék messze laknak, nem jönnek át segíteni, de nincs is szükségem rá. Hány egyedülálló anya van, aki boldogul egyedül a gyerekével? Akkor ne lehetne kibírni 5 napot? Eddig én is minden évben mentem, és most is nagyon szerettem volna, de egy 2 hónapos gyereket nem hagyok egyedül. Jövőre viszont már egy éves lesz, és már meg is beszéltük a szülőkkel, hogy kibérelünk egy házat, ők is lejönnek velünk egy hétre, csak mi ebből pár napot bulizni fogunk esténként, amíg ők otthon lesznek este a gyerekkel. Ha gond van, pár perc alatt haza tudunk menni. Kíváncsi voltam, hogy milyen arányban vannak azok az emberek, akik úgy gondolják, van joguk "nem engedni" egy felnőtt embert valahová, vagy hogy valamit megtegyen, és hányan gondolkodnak úgy, mint én/mi. Volt egy válaszoló, aki azt írta, hogy pár év múlva ide járok sírni, hogy a férjem nem segít. Nem hinném. Mióta összeköltöztünk közösen végezzük a házimunkát, kérés nélkül elvégez dolgokat. Ha épp szárítón van egy inge, nem szalad hozzám, kivasalja. Ha összegyűlt egy adag szennyes, beteszi mosni. A mosatlant berakja a mosogatógépbe, beindítja. Ha nagy a fű, lenyírja. Takarítani nem szeret, én megcsinálom. Cserében ő sokat barkácsol, rengeteg bútorunkat ő készítette, pedig semmi végzettsége nincs hozzá, csak szereti. Ha megkérem valamire, ami magától nem jut eszébe, megcsinálja szájhúzgálás nélkül. Nem hiszem, hogy néhány szabad hétvégétől (ami a kapcsolatunk eleje óta megvan mindkettőnknek) kifordulna magából. Köszönöm a válaszaitokat!
2013. júl. 13. 15:26
 30/42 anonim ***** válasza:
94%

Arról van szó, hogy te nem hagynád otthon a gyerekedet, de a párod igen.

Ha te mennél el soundra, akkor te lennél a xar anya, mert otthonhagyod... akkora az apa nem lesz xar apa, ha otthon hagyja a gyereket?

Értem, hogy személyes szabadság stb., mert szerintem is kell, de annak is van határa (nálam)

Hol az egyenlőség? a gyerek nem csak az anya felelőssége...akkor érezném fairnek, ha én is ki tudok kapcsolódni, a férjem is megteremti a helyzetet, hogy én lépjek le pár napra. (az más kérdés, hogy erre nekem nem lenne igényem.

Nem kérdezted, és nem is írtam arra, hogy ezt most rosszul teszitek-e, hogy rossz-e,hogy a te párod megy, mert semmi közöm hozzá.

Ha nektek ez így megfelel, és megfelel, mert te szorgalmaztad, hogy menjen, akkor miért ne? Viszont tényleg előfordulhat az később amit itt több válaszadó írt. Ne legyen úgy!

Azt kérdezted elengednénk-e...

Válaszom az volt, hogy nem szeretném, de nincs olyan, hogy engedélykérés...

Nálunk nem volt gyerek én is mentem volna a Balcsira, de dolgozni, páromnak ez sem tetszett, mindezt nem azért mert korlátozni akar, hanem azért mert nem szeretne annyi időt nélkülem tölteni... nem szoktunk ehhez hozzá, én a csajos estéim végére is odahívom, ő is a haverosra, nélküle nem szívesen bulizom.

2013. júl. 13. 16:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!