Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, h ezt találnátok?
Figyelt kérdés
Az alábbi levelet írta a férjem egy barátja feleségének:
Szólok, h. a szép lábikóid sem voltak még a nyakamba, v. a derekam köré fonva, esetleg tehetnél valamit ez ügyben... :P
Megadod az új számod? (a enyém XXXXX)
Aludj sokat és dolgozz keveset!
Pusza!
2013. júl. 8. 08:41
41/54 anonim válasza:
Ehh... Szóval lenyeled a békát, hogy sorozatban mást dug a férjed. Mondjuk lehet oka van? Csak aztán nehogy pórul járj a nagy halogatásban, aztán ő mondja azt, hogy viszlát.
42/54 anonim válasza:
szerintem ez kamu kerdes volt.erdekes hogy epp a gyerek beteg azutan nagyapa meghal.a kerdezo halogatja azt ami a resze az eletenek,es hulyet csinalnak belole.en nem tudnak a ferjem szemebe nezni ugy hogy tudom hogy megcsal,es en meg csendben halgatok...jo az idegrendszere a kerdezonek.
43/54 anonim válasza:
Szerintem se fogsz csinálni semmit, kényelmesebb így, ezért inkább nem lépsz...Csak majd akkor se bánd meg, amikor 80-90 évesen visszagondolsz erre a dologra, hogy leéltél egy életet boldogtalanságban.
44/54 anonim válasza:
Itt az a szomorú,hogy te még el is tűröd.
45/54 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mint kiderült az első hölgy elutasította, a másodikkal egy éve van kapcslata. Válunk. Köszönöm azoknak, akik még ebben a szar helyzetben is belém rúgnak. Egyébként, azt állítja nem feküdt le vele. Azért, ment hozzá, mert nem tudta elfogadni, hogy a gyerekekkel többet foglalkozom, mint vele.. Szerinte nekem ő kéne, hogy az első legyen, a gyerekek csak utána. Számomra ez nem indok, sőt nevetséges ez a hozzáállás, így elválunk.
2013. júl. 14. 22:22
46/54 anonim válasza:
Nagyon helyesen teszed! Sok erőt kívánok neked a továbbiakhoz!
47/54 anonim válasza:
Helyesen cselekedtél. Érdekes indokkal állt elő...ez a "férj/apuka" nem bírja elviselni, hogy a gyerekeitekkel többet foglalkozol.Vicc!!
Örülj, hogy megszabadulsz tőle, elhiszem, hogy nehéz megpróbáltatás elé állított az élet, de hidd el találsz jobbat, olyat aki megérdemel titeket.:)
Sok sikert Kedves kérdező és remélem minden rendben lesz.:)
48/54 anonim válasza:
szegyelheti magat az ilyen ember nem ember nem apa es nem ferj.1eve van szeretoje,en a te hejedben ojan hisztit kapnek hogy ugy megvernem hogy fel kene ot mosni a padlorol.fuj mas no utan beled rakta a f@rkat.nezesd meg magad dokival.
49/54 anonim válasza:
Biztos, hogy az első elutasította? És nem védi csak? El ne hidd, hogy 1 év alatt sose szexelt vele...És az, hogy a gyerekkel foglalkozol, az a baja...(gondolom pici még a gyerek, de mondjuk, ha nagyobb, akkor is nevetséges ez a kifogás)Menj el orvoshoz a biztonság kedvéért, ki tudja hány nővel "beszélgetett".Nagyon sok erőt kívánok Neked ebben a nagyon rossz helyzetben, és drukkolok, hogy találj valakit, aki nem ennyire önző és gerinctelen alak! (csak csendben jegyzem meg, hogy néhány "beléd rúgó" azt próbálta csak elérni, köztük én is, hogy ne hagyd magad, ne nyeld le ezt a békát, mert ez a lenyelhetetlen kategória szerintem...)
50/54 anonim válasza:
pf.. nem értem, ha ugyis megcsalt s az a nő fontos neki miért védekezik .. szánalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!