Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, h ezt találnátok?
Az alábbi levelet írta a férjem egy barátja feleségének:
Szólok, h. a szép lábikóid sem voltak még a nyakamba, v. a derekam köré fonva, esetleg tehetnél valamit ez ügyben... :P
Megadod az új számod? (a enyém XXXXX)
Aludj sokat és dolgozz keveset!
Pusza!
Megmutatnám a nő férjének, mire hazaérne a férjed már összelenne csomagolva az összes cucca, belép az ajtón egy jó nagy pofon vagy öklös ezzel a kísérettel: mostmár rakhatja a lábait meg minden mását oda ahova akarja!!
Én meg se hallgatnám a reakcióját, ha smseket tud írni,ráadásul milyen szépeket!akkor tudjon minél hamarabb eltakarodni is!
Ebből jó házasság már nem lesz.
Elválnék azonnal. Nekem vagy egy jó házasság kell, vagy semmilyen. Ez vagyok én. Nem tűröm a megaláztatást, akkor már jobb egyedül.
Válóok nálam a megcsalás, méghozzá azonnal. Csomagolnám is a ruháit, vagy a sajátomat, ahogy a helyzet kívánja. És természetesen azonnal szólnék a csaj férjének, bukjon le ő is.
Te meg gondolj arra, hogy nem elég, hogy téged megcsalt, de a barátja nőjével. Milyen ember az ilyen. Ennél csak jobbat érdemelsz!
Találtam egy másikat egy másik nőnek:
Rossz nélküled! Jó lenne együtt tölteni egy délutánt! De tetszene három nap zsinórban is! 2-3 óránál nem aludnánk többet összesen!
Hát, kedves kérdező, ez a pasi sorozatban megcsal téged. Én a helyedben még mielőtt borítanék, szexre invitálnám, és eltörném a péniszét. Nagyon gonosz, tudom, de szex közben történhet baleset, jajj szegény.... Azzal rohanhat orvoshoz, és vagy sikerül megmenteni, vagy nem... Aztán pár héttel később borítanék... :)
És boldogan élnék a következő párkapcsolatban, tudva, hogy az exnek az életben fel nem áll többet <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!