Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tennétek, h ezt találnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, h ezt találnátok?

Figyelt kérdés

Az alábbi levelet írta a férjem egy barátja feleségének:

Szólok, h. a szép lábikóid sem voltak még a nyakamba, v. a derekam köré fonva, esetleg tehetnél valamit ez ügyben... :P

Megadod az új számod? (a enyém XXXXX)

Aludj sokat és dolgozz keveset!

Pusza!

2013. júl. 8. 08:41
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
100%
Elküldeném a nő férjének is a levelet és kidobnám a pasit
2013. júl. 8. 09:57
 12/54 anonim ***** válasza:
11%
eleg erdekes hogy a ferjednek es a nonek is uj a tel.szam...
2013. júl. 8. 10:08
 13/54 anonim ***** válasza:
100%

Megmutatnám a nő férjének, mire hazaérne a férjed már összelenne csomagolva az összes cucca, belép az ajtón egy jó nagy pofon vagy öklös ezzel a kísérettel: mostmár rakhatja a lábait meg minden mását oda ahova akarja!!

Én meg se hallgatnám a reakcióját, ha smseket tud írni,ráadásul milyen szépeket!akkor tudjon minél hamarabb eltakarodni is!

2013. júl. 8. 13:39
 14/54 anonim ***** válasza:
100%
igen, én is megkérdezném a másik nő férjét is, hogy ő mit szól ehhez. én egyébként ki.nám, mint macskát sz.ni...
2013. júl. 8. 13:55
 15/54 anonim ***** válasza:
100%

Ebből jó házasság már nem lesz.

Elválnék azonnal. Nekem vagy egy jó házasság kell, vagy semmilyen. Ez vagyok én. Nem tűröm a megaláztatást, akkor már jobb egyedül.

2013. júl. 8. 14:09
 16/54 anonim ***** válasza:

Válóok nálam a megcsalás, méghozzá azonnal. Csomagolnám is a ruháit, vagy a sajátomat, ahogy a helyzet kívánja. És természetesen azonnal szólnék a csaj férjének, bukjon le ő is.

Te meg gondolj arra, hogy nem elég, hogy téged megcsalt, de a barátja nőjével. Milyen ember az ilyen. Ennél csak jobbat érdemelsz!

2013. júl. 8. 14:10
 17/54 A kérdező kommentje:

Találtam egy másikat egy másik nőnek:

Rossz nélküled! Jó lenne együtt tölteni egy délutánt! De tetszene három nap zsinórban is! 2-3 óránál nem aludnánk többet összesen!

2013. júl. 8. 14:33
 18/54 A kérdező kommentje:
2 gyerekünk van, közös házzal...
2013. júl. 8. 14:34
 19/54 anonim ***** válasza:
50%

Hát, kedves kérdező, ez a pasi sorozatban megcsal téged. Én a helyedben még mielőtt borítanék, szexre invitálnám, és eltörném a péniszét. Nagyon gonosz, tudom, de szex közben történhet baleset, jajj szegény.... Azzal rohanhat orvoshoz, és vagy sikerül megmenteni, vagy nem... Aztán pár héttel később borítanék... :)

És boldogan élnék a következő párkapcsolatban, tudva, hogy az exnek az életben fel nem áll többet <3

2013. júl. 8. 14:35
 20/54 anonim ***** válasza:
Azert erdekelne hogy ezek sms-ek a telfonjaban vagy levelek a fiokjabol.elegge erthetetlen ha othon hagyta a telefonjat es nem keresi.nem ertlek kerdezo.
2013. júl. 8. 14:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!