Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassági szerződésbe bele lehet írni, hogyha a nő teherbe esik és a férfi nem akarja a gyereket, akkor el kell vetetnie vagy a férfinak nem kell fizetnie semmit?
Nem rólam van szó.
2 gyereket akar a férfi, többet nem. Így akarja bebiztosítani magát.
Off: Az jutott eszembe, hogy ha összehoznak mondjuk hármasikreket, akkor apuka lelép, "mer' nekem csak két gyerek köll, oszt jóvan"?
Oké, kicsi az esély egy ilyen helyzetre, de mondjuk ha másodszorra ikrek jönnek, akkor is 3 gyerek van már. Ilyen esetben a később születettet majd leadják a zaciban, vagy mi lesz?
Azt azért hozzátenném, hogy egy ilyen mondat után még segítenék is neki összepakolni, csak hogy húzzon minél előbb el az életemből. Milyen emberek vannak!? Mindig azt hiszem, hogy ennél mélyebbre már nem lehet süllyedni, aztán jön valaki, és mindig megcáfol...
Majdnem mindenki jó választ írt!
Nekem azért a házassági szerződés a ciki. Azt megértem, hogy milliárdokkal rendelkező emberek írnak ilyeneket, De egy átlag magyar ember számára megalázó lehet. És még egy? Ebbe eleve bele van kódolva a válás. Sajnos a mai világban elég általános. Én örök társat szeretnék, és rengeteg kompromisszumra vagyok képes a család összetartásáért.
Természetesen egy bizonyos határon belül. A határon kívül van, ha egyszer is megütne a társam, bármilyen indokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!