Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy éreznéd magad a feleség helyében?
Az egyik volt csoporttársam(férfi) kiírta egy közösségi oldalon, hogy a feleségének ma van a születésnapja, úgyhogy akinek van kedve felköszönteni, azt szeretné bátorítani, mert biztos örülne neki. Sőt, aki nem ismeri személyesen, az sem gond, írjon neki, és kiírta a telefonszámát.
Bár ezt a srácot eleve ilyen furcsának ismertem meg, de ez meglepett. Szerintetek nem megalázó ez a feleségre nézve? Később egy kommentben még az e-mail címét is leírta.
Én nem örülnék, ha valaki kiírná a személyes elérhetőségemet, valamint annak sem, ha a férjem ismerősei felköszöntenének, csak mert ő megkérte őket rá. Ti mit gondoltok?
ezen én is elgondolkoztam. Volt egy nő, aki írta, hogy bár nem ismeri, de küldött neki egy sms-t aláírás nélkül. erre a férfi közölte, hogy dehogynem ismeri, és elmondta a feleségének, hogy tőle jött a névtelen sms és a ő örült neki.
Nehéz ezt elképzelnem, hogy ennek egy nő tényleg tud örülni...
Miért ne örülne neki a feleség ? Másnak az a baja, hogy nem köszöntik fel az ismerősök.
Szokatlan dolog, de semmi felháborító nincs benne.
én nem akarnám, hogy bárki is sajnálatból köszöntsön fel.
Nem mondtam, hogy felháborító, inkább szánalmas
Én nem érzem szánalmasnak..inkább vicces...
Viszont a telefonszámom megosztásának én sem örülnék...l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!